Προβολή ταινίας σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου

Προβολή ταινίας σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου

Φεστιβάλ FANEROMENI19: Sing (2016)

Σε μια πόλη όπου κατοικούν ανθρωπόμορφα ζώα, ένας μικροαπατεώνας ιμπρεσάριος προσπαθεί να σώσει τη το θέατρο του με ένα διαγωνισμό τραγουδιού, οι διαστάσεις του οποίου είναι πολύ μεγαλύτερες από ότι είχε προβλέψει και αλλάζουν ριζικά τις ζωές των συμμετεχόντων που δεν θα είναι ποτέ η ίδια.
Το κοάλα Buster Moon είναι ο ιδιοκτήτης ενός θεάτρου, το οποίο έχει οικονομικά προβλήματα και αποφασίζει να φιλοξενήσει έναν διαγωνισμό τραγουδιού με βραβείο $1.000. Η κυρία Crawly όμως, η βοηθός του Buster, εκ παραδρομής προσθέτει δύο μηδενικά στο ποσό και η στα διαφημιστικά φαίνεται το ποσό των $100.000. Σαν αποτέλεσμα μικροί και μεγάλοι δηλώνουν συμμετοχή προσδοκώντας στη νίκη των $100.000 εφόσον όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στον διαγωνισμό του «Moon Theatre».

Ημερομηνία: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019
Ώρα: 21:00
Χώρος: Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου, Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία
Πληροφορίες:22 128157
Είσοδος ελεύθερη

Τα βράδια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Faneromeni19, τα μουσεία του Πολιτιστικού Ιδρύματος και η έκθεση «1940: Πρόσωπα και Εικόνες. Κύπρος και Ελλάδα» θα είναι ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE