ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

O Tommy Hilfiger μας φτιάχνει την καλοκαιρινή βαλίτσα των διακοπών μας

O Tommy Hilfiger μας φτιάχνει την καλοκαιρινή βαλίτσα των διακοπών μας

Κατά τη διάρκεια των διακοπών σου χρειάζεσαι ρούχα που θα σου προσφέρουν άνεση κινήσεων αλλά ταυτόχρονα θα σου χαρίζουν και απλόχερα στιλ.

Η καλοκαιρινή συλλογή του αμερικάνικου brand Tommy Hilfiger περιλαμβάνει ακριβώς ότι χρειάζεσαι από άνετα σορτσάκια και μπλουζάκια μέχρι κομψά πουκάμισα και chino pants. Κι᾽ επειδή ο χώρος στην βαλίτσα των διακοπών είναι πάντα περιορισμένος διαλέξαμε τα πιο πρακτικά και stylish Tommy Hilfiger κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να πακετάρεις μαζί σου.

Μαγιό: Το πρώτο πράγμα που μπαίνει κατευθείαν στην βαλίτσα σου είναι φυσικά το μαγιό, το όποιο κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα holiday-outfits σου. Είτε μονόχρωμό, είτε ριγέ είτε με prints τα Tommy Hilfiger μαγιό θα σε πάνε από την παραλία μέχρι το beach bar για κοκτέιλ με στιλ.

 

Logo tees: Τα logo tees που λάτρευαν τα cool kids των 90᾽ς έγιναν ξανά τάση και πρωταγωνιστούν και πάλι. Συνδύασε τα με denim shorts και sneakers για μια στιλάτη απογευματινή εμφάνιση.

 

Striped shirt: Υπάρχει λόγος που το striped shirt είναι ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια. Μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με όλα και έχει το μεγάλου ατού να κάνει κάθε look να δείχνει chic. Γι᾽ αυτό λοιπόν, είναι το ιδανικότερο κομμάτι για τις βραδινές σου βόλτες στο νησί.


Polo shirt: Διατίθεται σε διάφορους χρωματισμούς και είναι η πιο elegant, διαχρονική επιλογή που μπορείς να κάνεις αν θες να πετύχεις ένα smart casual look.

 

Shorts: Ένα από τα βασικά κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να περιέχει η βαλίτσα των διακοπών σου είναι φυσικά, το shorts αφού φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδι. Μπορείς να φορέσεις είτε με t-shirts και slides είτε με πουκάμισο και sneakers.


Chino pants: Tο κλασσικό chino παντελόνι είναι εκείνο το λίγο πιο “καλό” κομμάτι που χρειάζεται να έχεις μαζί σου. Είναι το ιδανικό ταίρι για πουκάμισα και polo shirts.

 

Sweatshirt: Μπορεί η θερμοκρασία να είναι στα ύψη κατά τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο για το βράδυ πρέπει να πακετάρεις τουλάχιστον ένα λεπτό sweatshirt.

 


Η αντρική συλλογή Tommy Hilfiger S/S 2019 είναι διαθέσιμη στα ομώνυμα καταστήματα
και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top