LIFESTYLE

Η πατέντα που εφηύραν Κύπριοι ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους – Όλοι κερδίζουν!

Η πατέντα που εφηύραν Κύπριοι ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους – Όλοι κερδίζουν!

Πρόκειται για τo Bath Bombs Challenge! Τα συγκεκριμένα bath bombs δεν είναι συνηθισμένα, κρύβουν μια έκπληξη σε όποιον τα χρησιμοποιήσει.
Απολαμβάνοντας λοιπόν στην μπανιέρα σου την χαλάρωση, ένα καθαρά βιολογικό bath bomb θα σου εμφανίσει αγαπημένες φιγούρες.

Minions, angry birds, pokemons, hello kitty και πολλές άλλες φιγούρες γίνονται το εισιτήριο σου για να αποκτήσεις μεγάλα δώρα, όπως ένα τελευταίο μοντέλο iphone, ένα playstation και πολλά πολλά άλλα μεγάλα δώρα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μετά το μπάνιο σου να επισκεφθείς την κονσόλα παιχνιδιού www.bathbombschallenge.com και να δεις τους βαθμούς που αντιστοιχούν στην φιγούρα σου.

Εάν οι βαθμοί σου δεν είναι αρκετοί το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παίξεις το challenge για να συγκεντρώσεις ακόμη περισσότερους και να πάρεις το δώρο που σου αντιστοιχεί.

Όλα αυτά μπορείς να τα δεις από κοντά στο Mall of Cyprus, την Κυριακή 14/07 στις 4:00 το απόγευμα. Οι εφευρέτες θα βρίσκονται εκεί για να σας δείξουν πόσο εύκολα μπορείτε να κερδίσετε τα μεγάλα δώρα!

Στην παρέα θα βρίσκεται και ο ραδιοφωνικός σταθμός Klik Fm, με την μουσική του να ανεβάζει την διάθεση. Για τους μικρούς μας φίλους θα είναι εκεί οι αγαπημένοι ηθοποιοί Δώρος Κυριακίδης και Κώστας Σχοινιού γνωστοί για τις πολύ επιτυχημένες παιδικές τους παραστάσεις.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top