LIFESTYLE

Survivor: Πρώτη φορά η Δαλάκα αποκαλύπτει αν είναι ζευγάρι με τον Ατακάν

Survivor: Πρώτη φορά η Δαλάκα αποκαλύπτει αν είναι ζευγάρι με τον Ατακάν

Η αποκαλυπτική ατάκα της Κατερίνας Δαλάκα για το αν είναι ζευγάρι με τον πρώην συμπαίκτη της στο Survivor, τον Τούρκο Ατακάν. 

Η Κατερίνα Δαλάκα προχώρησε σε συνέντευξη προς τις 7ΜέρεςTV και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε ανοιχτά για το θέμα Ατακάν με την ίδια να δίνει την απάντησή της. 

Έχεις κρατήσει φιλίες από το προηγούμενο Survivor;
Ναι. Με αρκετά άτομα είμαστε φίλοι και αυτό στην ουσία αποδεικνύει ότι δεν είναι όλα επιφανειακά. Με την Εύη, με τη Μελίνα, με τον Τσίλη είμαστε ακόμα φίλοι.

Από αυτή τη σεζόν; Ένιωσες κάποιον περισσότερο κοντά σου;
Από αυτή, με τη Δήμητρα, την Αφροδίτη, τον Γιουσούφ, τον Ατακάν, τον Παναγιώτη.

Σχολιάστηκε πολύ η σχέση που ανέπτυξες με τον Ατακάν. Δήλωσες πως δεν υπήρξε κάτι ερωτικό μεταξύ σας. Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι βγήκε αυτό το συμπέρασμα από το κοινό;
Γιατί πάντα όταν βλέπουν μια κοπέλα με έναν άντρα να είναι κοντά, θεωρούν ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλία. Για αυτόν το λόγο. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στη φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, γιατί έχω πάρα πολλούς φίλους άντρες. Δεν μου φαίνεται περίεργο να κάνω παρέα με τα αγόρια, γιατί μπορεί να υπάρξει πολύ βαθιά και αληθινή φιλία. Ποζάρει «υγρή» και «κολάζει» τα πλήθη!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top