ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ – ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Τα τεκμήρια που μάζεψε η Αστυνομία από το σημείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του δωματίου

ΑΓ. ΝΑΠΑ – ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Τα τεκμήρια που μάζεψε η Αστυνομία από το σημείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του δωματίου

Πέντε εκ των 12 υπόπτων για τον βιασμό 19χρονης Βρετανίδας στην Αγία Νάπα ήταν προγραμματισμένο να ανακριθούν εντός της ημέρας (20/07) στη Λευκωσία.

Τα πιο πάνω αναφέρει σε εκτενές ρεπορτάζ της η εφημερίδα του Ισραήλ Haaretz για τους Ισραηλινούς που τελούν υπό σύλληψη από την περασμένη Τετάρτη (17/07).

Στην ιστοσελίδα του γνωστού εντύπου της γειτονικής χώρας καταγράφονται λεπτομέρειες από την καταγγελία, ενώ ο συντάκτης του δημοσιεύματος επικαλείται και πληροφορίες από την Daily Mail.

Ταυτόχρονα στην ηλεκτρονική έκδοση της Haaretz δημοσιεύεται φωτογραφία από δωμάτιο ξενοδοχείο όπου φέρεται να σημειώθηκε το υπό διερεύνηση αδίκημα.

Κατάφερε να ξεφύγει γυμνή
Γίνεται μάλιστα επίκληση στο αίτημα για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης της Αστυνομίας (εγκρίθηκε από το δικαστήριο).
Παρουσιάζουμε τα κυριότερα σημεία από το δημοσίευμα της Haaretz: «…μόνο τρεις ύποπτοι ισχυρίστηκαν κατά την ανάκριση ότι δεν βρίσκονταν στο δωμάτιο το βράδυ μεταξύ της Τρίτης και της Τετάρτης.

Το αίτημα αναφέρει ότι οι ύποπτοι δια βίας περιόρισαν και βίασαν, μέχρι που τελικά κατάφερε να ξεφύγει από το δωμάτιο γυμνή.

Η παραπονούμενη είπε ότι συνάντησε δυο φίλους, τους είπε τι είχε γίνει και την πήραν σε κλινική. Αργότερα την βοήθησαν να υποβάλει καταγγελία εναντίον των υπόπτων. Σύμφωνα με κατάθεση μιας απ΄ αυτές που δημοσιεύτηκε στην Βρετανική Daily Mail, όταν συνάντησε την παραπονούμενη αμέσως μετά το συμβάν ‘έκλαιγε με δάκρυα, εμφανώς υποφέροντας’ και είπε ότι υποχρεώθηκε να κοιμηθεί με όλους τους υπόπτους με σειρά. ‘Αμέσως μου είπε ότι συμφώνησε να κοιμηθεί μόνο με έναν εκ των Ισραηλινών, και μετά όλοι οι υπόλοιποι μπήκαν στο δωμάτιο. Μου είπε ότι την τραυμάτισαν παντού στο σώμα της και ότι ήταν καλυμμένη με μελανιές’.

Το βρετανικό δημοσίευμα μεταφέρει δηλώσεις Βρετανίδων τουριστριών από το ξενοδοχείο, που είπαν ότι οι ισραηλινοί τις παρενόχλησαν και προσπάθησαν να τις πείσουν να κοιμηθούν μαζί τους. ‘Η φίλη μου κοιμόταν στο δωμάτιό της όταν ένας ισραηλινός ήρθε μέσα και της ζήτησε να κοιμηθεί μαζί του’, είπε μια απ΄ αυτές. ‘Του φώναξε να φύγει από το δωμάτιο αλλά δεν πτοήθηκε’.

Ένας από τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου είπε στην εφημερίδα ότι σε ένα άλλο περιστατικό Ισραηλινός είχε ακολουθήσει την κοπέλα του στις τουαλέτες των γυναικών και της πρότεινε να κοιμηθεί μαζί του.

Τα έγγραφα της Αστυνομίας δείχνουν επίσης ότι το θύμα του βιασμού και ο κεντρικός ύποπτος γνωρίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες και κοιμήθηκαν μαζί δυο φορές σε περίοδο τριών ημερών. Εκείνο το απόγευμα ο κύριος ύποπτος την κάλεσε στο δωμάτιό του, όπου είχαν σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια της οποίας ο ύποπτος ήταν βίαιος σε βάρος της παραπονούμενης. ‘Του ζήτησε να σταματήσει και άρχισε να κλαίει’. ‘Ωστόσο, αντί να σταματήσει, αγνόησε αυτό που του ζητήθηκε και συνέχισε χωρίς τη θέλησή της’. Στη συνέχεια ο ύποπτος κάλεσε τους φίλους του, που μπήκαν στο δωμάτιο και τους παρακολουθούσαν. Κάποιοι απ΄ αυτούς συμμετείχαν και κάποιοι άλλοι κατέγραψαν το περιστατικό με τα κινητά τους τηλέφωνα. Τρεις από τους υπόπτους αρνούνται ότι βρίσκονταν στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή.

Στην αρχή της ανάκρισης ο κύριος ύποπτος αρνήθηκε οποιαδήποτε σύνδεση με την παραπονούμενη, αλλά αργότερα παραδέχθηκε ότι οι δυο τους είχαν κοιμηθεί μαζί τις προηγούμενες ημέρες. Σύμφωνα με την εκδοχή του, αυτός και ένας άλλος φίλος του κοιμήθηκαν με την παραπονούμενη εκείνο το βράδυ με τη συγκατάθεσή της. Μετά άλλαξε την εκδοχή του, λέγοντας ότι κάποιοι από τους φίλους του εισήλθαν στο δωμάτιο, αλλά μόνο τους κοίταζαν. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου βρήκαν πέντε χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και 13 σκισμένες συσκευασίες προφυλακτικών».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top