Το έκανε ΞΑΝΑ με Χριστοφή

Το έκανε ΞΑΝΑ με Χριστοφή

Όπως και στο πρώτο φιλικό με Μπεϊτάρ, έτσι και στο δεύτερο με Άρκα Γκτίνια ο Χένινγκ Μπεργκ χρησιμοποίησε τον Χριστοφή ως βασικό.

Μπορεί στο πρώτο ναέγινε αλλαγή στο 32′ (βάση προγράμματος λόγω της αποχής που είχε) όμως και στο φιλικό του Σαββάτου του έδωσε φανέλα βασικού για να προσθέσει και άλλα αγωνιστικά λεπτά όπως και… αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE