Η ΚΙΝΗΣΗ Κέρκεζ που… «θόλωσε» τα νερά ενόψει Άρη

Η ΚΙΝΗΣΗ Κέρκεζ που… «θόλωσε» τα νερά ενόψει Άρη

Μπορεί το φιλικό με την Σέκτζια να είναι το τελευταίο πριν το ματς με Άρη στην Θεσσαλονίκη όμως ο Ντούσαν Κέρκεζ επέλεξε να… θολώσει τα νέρα.

Κι αυτό γιατί στην αρχική ενδεκάδα που χρησιμοποίησε οι Βόζινια, Τζούνιορ, Γκοντάλ, Ζντραβκόφσκι θεωρούνται ως… σίγουροι για ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα οι Γουίλερ, Γκαζαριάν, Τόρρες έχουν κάποιες πιθανότητες για να βρεθούν στην ενδεκάδα στο πρώτο επίσημο της Πέμπτης (25/7) ενώ οι Ράσο, Γερολέμου, Κυριάκου, Αντόνια δεν θεωρούνται ως βασικές επιλογές, παρά το γεγονός ότι άρχισαν βασικοί με Σέκτζια.

Η αρχική ενδεκάδα με Σέκτζια: Βοζίνια, Μομσίλο, Τζούνιορ, Γκοντάλ, Αντόνια, Γερολέμου, Χ. Κυριάκου, Ζτραβκόφσκι, Γουήλερ, Γκαζαριάν, Τόρρες

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE