Η ΚΙΝΗΣΗ Κέρκεζ που… «θόλωσε» τα νερά ενόψει Άρη

Η ΚΙΝΗΣΗ Κέρκεζ που… «θόλωσε» τα νερά ενόψει Άρη

Μπορεί το φιλικό με την Σέκτζια να είναι το τελευταίο πριν το ματς με Άρη στην Θεσσαλονίκη όμως ο Ντούσαν Κέρκεζ επέλεξε να… θολώσει τα νέρα.

Κι αυτό γιατί στην αρχική ενδεκάδα που χρησιμοποίησε οι Βόζινια, Τζούνιορ, Γκοντάλ, Ζντραβκόφσκι θεωρούνται ως… σίγουροι για ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα οι Γουίλερ, Γκαζαριάν, Τόρρες έχουν κάποιες πιθανότητες για να βρεθούν στην ενδεκάδα στο πρώτο επίσημο της Πέμπτης (25/7) ενώ οι Ράσο, Γερολέμου, Κυριάκου, Αντόνια δεν θεωρούνται ως βασικές επιλογές, παρά το γεγονός ότι άρχισαν βασικοί με Σέκτζια.

Η αρχική ενδεκάδα με Σέκτζια: Βοζίνια, Μομσίλο, Τζούνιορ, Γκοντάλ, Αντόνια, Γερολέμου, Χ. Κυριάκου, Ζτραβκόφσκι, Γουήλερ, Γκαζαριάν, Τόρρες

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

Στη συμφωνία που θα διαλαμβάνει την παρουσία γαλλικών δυνάμεων σε κυπριακό έδαφος για ανθρωπιστικούς σκοπούς αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επεσήμανε ότι η Γαλλία είναι το κράτος μέλος της ΕΕ με το οποίο η Κύπρος έχει την πιο ισχυρή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE