ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δραματικό τέλος «X»ωρίς νικητή!

Δραματικό τέλος «X»ωρίς νικητή!

Τόρσαβν και Λίνφιλντ, πιθανοί αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ στο Γιουρόπα Λιγκ σε περίπτωση που οι γαλαζοκίτρινοι δεν καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σουτζέσκα στο Τσάμπιονς Λιγκ, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο με 2-2, με έναν… δραματικό τέλος.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2’ για τους φιλοξενούμενους ο Γουότεργορθ, ωστόσο στο 37’ ο Γιουστίνουσεν από τους γηπεδούχους έφερε το παιχνίδι στο 1-1, με εύστοχή εκτέλεση πέναλτι, σκορ το οποίο «έκλεισε» το ημίχρονο.

Στο β’ μέρος, ήταν η Λίνφιλντ που πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον ίδιο τρόπο που σκόραρε και η Τόρσαβν. Συγκεκριμένα, στο 88’ ο Γουότεργοθ ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 2-1. Εκεί που όλα έδειχαν πως είχαν κριθεί, η ομάδα του Γκούντγιονσον στην επόμενη φάση, στο 89’ ο Πέτερσεν διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Έτσι, είναι όλα ανοιχτά όσον αφορά την πρόκριση, με την ομάδα του Χίαλι να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω των δύο εκτός έδρας γκολ.

HB Τόρσαβν (Γκούντγιονσον): Γκέτσον, Ντάβιντσεν, Ασκχάμ, Άντερσεν, Έγλισον, Γιουστίνουσεν (78’ Πέτερσεν), Γιένσεν, Χλόντβερσον (85’ Γιόχανσεν), Σαμούελσεν, Πίνγκελ (70’ Σόγλου), Όλσεν

Λίνφλιντ (Χίαλι): Φέργκιουνσον, Κέισμεντ, Στάφορντ, Κάλατσερ, Κλαρκ, Στιούαρτ (76’ Μίλλαρ), Χέρι, Μέλγκρου, Κουίν (83’ Κούπερ), Γουότεργορθ, Κινς (81’ Λάβερι)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top