ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εξόφθαλμη η δικαιοσύνη - Στο δικαστήριο το πρόσωπο που δεν σχετίζεται με τις αποφάσεις για τα κτίρια του ΤΕΠΑΚ

Εξόφθαλμη η δικαιοσύνη - Στο δικαστήριο το πρόσωπο που δεν σχετίζεται με τις αποφάσεις για τα κτίρια του ΤΕΠΑΚ

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του Tothemaonline.com ο ύποπτος που με τόση ευκολία προσάγεται σήμερα στο δικαστήριο, ουδεμία σχέση είχε ούτε με την διαπραγμάτευση, ούτε με τις αποφάσεις για τα κτίρια του ΤΕΠΑΚ, παρά μόνο καθηκόντως συμμετείχε στις συνεδριάσεις όπου λήφθηκαν οι αποφάσεις της διοικούσας επιτροπής στην οποία δεν είχε έφερε καν το δικαίωμα ψήφου.

Αξιόπιστη πηγή, επιβεβαίωσε στο ToThemaOnline.com, ότι  ο ύποπτος, δύο ώρες προτού μεταβεί μόνος του στον αστυνομικό σταθμό Λεμεσού, είχε καταγράψει και υποδείξει στην αστυνομία τα κακώς έχοντα, με επιστολή που απέστειλε στις αρχές, μέσω του δικηγόρου του.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, με επιστολές του στη Γενική Ελέγκτρια,  τη Γενική Λογίστρια και στον Υπουργό Παιδείας, πέτυχε την παύση συγκεκριμένου προέδρου Διοικούσας Επιτροπής. Οι συγκεκριμένες επιστολές, βρίσκονται  στην κατοχή της αστυνομίας.

Χθες παρά τις καταθέσεις που είχε ήδη ενώπιον της η αστυνομία και η Γενική Εισαγγελία, μέσα από τις οποίες  το εν λόγω πρόσωπο, έδειξε να συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν, διατάχθηκε η σύλληψη του ως υπόπτου.

Σαν ΤoThemaOnline, έχουμε κατ’ επανάληψη επικροτήσει τόσο την αστυνομία όσο και τη Γενική Εισαγγελία, καθώς και το γραφείο του Γενικού Ελεγκτή για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, εργαζόμενοι για την  πάταξη των οικονομικών εγκλημάτων και δίωξη των υπόπτων.

Από την άλλη οφείλουμε να υποδείξουμε το σεβασμό που πρέπει να τυγχάνει ο κάθε πολίτης και το γεγονός ότι ακόμη,  αυτοί που κατέστρεψαν την οικονομία, παραθερίζουν.

Ως εκ τούτου για να μην καταντήσουν οι πολίτες πλέον να φοβούνται και τη σκιά τους και να επικρατήσει ένα κλίμα «τρομοκρατίας» στην Κύπρο, θα πρέπει και η Γενική Εισαγγελία και η αστυνομία να απαλλαχθούν από παλαιωμένες πρακτικές και ευθυνοφοβία και σε περιπτώσεις όπως την παρούσα να μην υπάρχει κανιβαλισμός και καταστροφή οικογενειών χωρίς λόγο, γνωρίζοντας ότι τα δικαστήρια στις πλείστες περιπτώσεις - σχεδόν σε όλες, είναι δεσμευμένα από τη νομολογία μας, να εκδίδουν διατάγματα προσωποκράτησης, έστω και με χαλαρή μαρτυρία εκ μέρους της αστυνομίας.

Το ερώτημα είναι τι συμβαίνει μετά, ποιος καθαρίζει το όνομα αυτού του ανθρώπου και τις συνέπειες στην οικογένεια και την αξιοπρέπεια του.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top