H Δεβόρα από το «Εκείνες και εγώ» ποζάρει με μαγιό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

H Δεβόρα από το «Εκείνες και εγώ» ποζάρει με μαγιό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έγινε γνωστή μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 το 1996 με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο.

Παρίστανε την οικιακή βοηθό του «Ζάχου Δόγκανου» και είχε έναν ιδιαίτερα αγαπητό και ξεχωριστό ρόλο με την παράξενη προφορά της. 

Πλέον η αγαπημένη, Νίκη Σερέτη, τα τελευταία χρόνια έχει απέχει από τον χώρο της υποκριτικής και κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πόζαρε μόνο με το μαγιό της στις καλοκαιρινές διακοπές της. 

Δείτε την:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE