H Δεβόρα από το «Εκείνες και εγώ» ποζάρει με μαγιό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

H Δεβόρα από το «Εκείνες και εγώ» ποζάρει με μαγιό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έγινε γνωστή μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 το 1996 με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο.

Παρίστανε την οικιακή βοηθό του «Ζάχου Δόγκανου» και είχε έναν ιδιαίτερα αγαπητό και ξεχωριστό ρόλο με την παράξενη προφορά της. 

Πλέον η αγαπημένη, Νίκη Σερέτη, τα τελευταία χρόνια έχει απέχει από τον χώρο της υποκριτικής και κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πόζαρε μόνο με το μαγιό της στις καλοκαιρινές διακοπές της. 

Δείτε την:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.