ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ΑΤΑΚΕΣ του Πάμπου (για ΑΕΛ) που μας ΞΑΦΝΙΑΣΑΝ…

Οι ΑΤΑΚΕΣ του Πάμπου (για ΑΕΛ) που μας ΞΑΦΝΙΑΣΑΝ…

Κάναμε δεύτερη και τρίτη… ανάγνωση, της χθεσινής ραδιοφωνικής συνέντευξης του Πάμπου Χριστοδούλου σε σταθμό των οπαδών του Άρη Θεσσαλονίκης. 

Αποκομίσαμε την εντύπωση, ότι ο Κύπριος τεχνικός δούλευε για χρόνια στην Ελλάδα ή ότι έχει βλέψεις να εργαστεί στην αντίπαλο της ΑΕΛ.

Είναι μερικές ατάκες του «Παμπουρίνιο» (όπως τον αποκαλούσαν πριν μερικά χρόνια οι οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας), οι οποίες μας ξάφνιασαν.

Δίστασε να ευχηθεί να προκριθεί η ΑΕΛ, λέγοντας: «Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Η ΑΕΛ είναι δυνατή στην έδρα της και ο Άρης είναι μια καλή ομάδα και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα εκτός. Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει«. 

Ρωτήθηκε αν έχει κοινά χαρακτηριστικά η σημερινή ΑΕΛ, με αυτήν της δικής του εποχής. Απάντησε: «Είναι πολύ διαφορετική ομάδα το ’11-12. Βγήκε η δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Όλοι έβαζαν γκολ, όλοι έπαιζαν άμυνα. Στατιστικά που θα ζήλευαν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Η ΑΕΛ ακούω είναι συμπαγής και καλή ομάδα. Πήρε δίκαια πέρυσι το κύπελλο. Κάθε προπονητής έχει δική του φιλοσοφία».

Ακόμα κι η αναφορά του, ότι «ακούω η ΑΕΛ είναι συμπαγής και καλή ομάδα», μπορούσε να αποφευχθεί. Για να καταλάβουμε, ο Πάμπος Χριστοδούλου, δεν ζει στην Κύπρο τον τελευταίο ενάμισι χρόνο που είναι προπονητής ο Κέρκεζ;

Αν μπει στη διαδικασία ο 51χρονος τεχνικός, να αναγνώσει ξανά όσα είπε χτες σε ραδιοφωνικό σταθμό, μάλλον θα αναγνωρίσει ότι σε κάποια σημεία οι απαντήσεις του, μπορούσαν να ήταν εντελώς διαφορετικές.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top