Τα πρώτα «πειράματα» του Τραμετσάνι και οι… «νεοσύλλεκτοι»

Τα πρώτα «πειράματα» του Τραμετσάνι και οι… «νεοσύλλεκτοι»

Σήμερα (30/06) το απόγευμα (17:30), ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Αυστρία, με αντίπαλο τη Ρούνταρ Σλοβενίας, με τον Πάολο Τραμετσάνι, να έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμές και «πειράματα».

Άλλωστε, τέτοια παιχνίδια, με τα πόδια των παικτών να είναι βαριά από την σκληρή προετοιμασία, δεν προσφέρονται και για κάτι παραπάνω, ειδικά από την στιγμή που αργεί ακόμη το πρώτο επίσημο ματς των πρωταθλητών για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός θα δει για πρώτη φορά σε συνθήκες αγώνα, έστω και φιλικού, τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της προσαρμογής στο νέο εργασιακό τους περιβάλλον.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE