ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο μέτοχος της epic, Monaco Telecom, γίνεται ο πρώτος πάροχος παγκοσμίως που προσφέρει πλήρη κάλυψη 5G στο Μονακό

Ο μέτοχος της epic, Monaco Telecom, γίνεται ο πρώτος πάροχος παγκοσμίως που προσφέρει πλήρη κάλυψη 5G στο Μονακό

Ο μέτοχος της epic, Monaco Telecom, ανακοίνωσε στις 9 Ιουλίου την επίτευξη πλήρους κάλυψης 5G στο Πριγκιπάτο του Μονακό, καθιστώντας τον πάροχο τον πρώτο στον κόσμο που παρείχε πλήρη κάλυψη στην επικράτεια μιας χώρας.

Η Monaco Telecom έγινε ο πρώτος πάροχος παγκοσμίως που εισήγαγε το δίκτυο 5G, δείχνοντας τη δέσμευσή της να εντάξει το Μονακό στην ψηφιακή εποχή.
Η τεχνολογία 5G στο Μονακό αναμένεται να προσφέρει νέες ευκαιρίες σε διάφορους τομείς που διευκολύνουν την καθημερινότητα.
• Οι «έξυπνες» στάσεις λεωφορείων θα παρέχουν δημόσιο Wi-Fi μέσω του δικτύου 5G. Επίσης, σύντομα θα διαθέτουν νέες υπηρεσίες που υποστηρίζονται από περιβαλλοντικούς αισθητήρες.


• Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και οι Υπηρεσίες Έκτακτων Αναγκών του Μονακό σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το 5G για την καλύτερη προστασία του πληθυσμού.
• Το οδηγικά αυτόνομο όχημα που έχει ήδη εισαχθεί στο Μονακό θα ενσωματώσει την τεχνολογία 5G σε μελλοντικές εκδόσεις.
• Για τις εταιρείες, η ανάπτυξη του 5G ανοίγει το δρόμο για λειτουργίες που θα βοηθήσουν στη δημιουργία νέων αγορών. Για παράδειγμα, η Teale, η οποία ξεκίνησε να συνεργάζεται με το πρόγραμμα νεοφυούς επιχειρηματικότητας του πριγκιπάτου MonacoTech που ειδικεύεται στην έξυπνη διαχείριση κτιρίων, έχει αποδείξει τη συμβολή της τεχνολογίας 5G στον απομακρυσμένο έλεγχο των εγκαταστάσεων για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης.


Η epic, με την εξαιρετική τεχνογνωσία και υποστήριξη της Monaco Telecom σε σχέση με την τεχνολογία 5G, μπορεί να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη ενός τέτοιου δικτύου στην Κύπρο. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Monaco Telecom, η epic είναι σε θέση να φέρει ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο 5G και να εδραιωθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του δικτύου 5G στην Κύπρο.


Σήμερα και μετά από μια περίοδο ριζικών αλλαγών, αφού έφτασε στο υπέρτατο σημείο μέσα από την αλλαγή ονόματος, η epic προχωρά με μία υπόσχεση: Εξαιρετικό δίκτυο, εξαιρετική οικονομία.


Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιεί μια επένδυση άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά γρήγορο δίκτυο με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα από ό, τι στο παρελθόν, μέσα σε 1 1/2 χρόνο αντί για τέσσερις όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.


Στόχος είναι να αναβαθμιστεί η καθημερινή εμπειρία επικοινωνίας των πελατών ουσιαστικά και πρακτικά, σε προσιτή τιμή και με εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top