LIFESTYLE

Πρώτη φορά! Ο Φώτος Πιττάτζης «σπάει» τη σιωπή του για τον χωρισμό του – «Αμίλητοι χωρίσαμε χωρίς να φιληθούμε» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρώτη φορά! Ο Φώτος Πιττάτζης «σπάει» τη σιωπή του για τον χωρισμό του – «Αμίλητοι χωρίσαμε χωρίς να φιληθούμε» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Φώτος Πιττάτζης, πρόσφατα, αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες με την πρώην σύζυγό του και ακόμη ένα φιλικό τους πρόσωπο, τις οποίες είχε δημοσιεύσει πρώτη φορά πριν από 5 χρόνια.

Τις φωτογραφίες, συνόδευε ένα μακροσκελές κείμενο όπου ο Κύπριος επιχειρηματίας ανέφερε: «Όμορφα χρόνια. Γεμάτα χαρά, έρωτα, ελπίδες και όνειρα για το μέλλον. Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι στην φωτογραφία δεν υπάρχουν πια. Ωρίμασαν, μεγάλωσαν, άλλαξαν. Οι στιγμές όμως δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Αυτό μένει και ίσως να είναι και το πιο σημαντικό. Όπως είπε και ο υπέροχος Ουρανής. Γιατί νιώθαμε κι οι δυο πως είναι πιο σωστό από τα λείψανα του παλιού μας έρωτα να ζούμε. Σαν ήρθε η ώρα δώσαμε σφιχτότερα τα χέρια. Κι αμίλητοι χωρίσαμε χωρίς να φιληθούμε».

Προηγουμένως, η πρώην σύζυγος του κ. Πιττάτζη, Νικολέττα Καρρά, είχε κάνει δηλώσεις σε ελλαδική εκπομπή σχετικά με τον χωρισμό τους, ενώ είχε αναρτήσει και η ίδια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους και την συνόδευσε με έναν απολογισμό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό της, λέγοντας: «Αυτή την περίοδο κοιτάζω να χαλαρώσω όσο γίνεται περισσότερο. Δεν έχω απωθημένα, ούτε θέλω να ξεσκάσω, δεν ήμουν ποτέ σκασμένη. Μια χαρά ήμουν, μια χαρά είμαι και τώρα. Οι φίλοι πάντα είναι ψυχοθεραπεία σε κάτι δύσκολο. Στα σοβαρά θέματα, βέβαια, πάντα είμαστε μόνοι μας και τις σοβαρές αποφάσεις τις παίρνουμε μόνοι μας. Δεν αισθανόμουν πάρα πολύ άνετα ούτε αισθάνομαι άνετα να μιλάω για τον χωρισμό μου. Ούτε αισθάνομαι άνετα όταν γράφουν ή λένε διάφορα. Με ενοχλεί όταν γράφονται υπερβολές ή ψέματα, που εκεί θέτω όριά μου. Έχω στείλει email. Έγραψαν τέρατα. Τους είπα κατεβάστε αυτό που γράψατε γιατί θα σας κάνω μήνυση…». 

Δυο μέρες μετά δε, η Νικολέττα Καρρά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της με τον Φώτο Πιττάτζη και στη λεζάντα που την συνόδευε έκανε έναν δημόσιο απολογισμό για τους λόγους που οδήγησαν τον γάμο της στο τέλος του: «Και ξαφνικά στο σπίτι της κουμπάρας μου στη Θεσσαλονίκη πέφτω πάνω σε αυτή τη φωτογραφία που την είχε κορνιζαρισμένη και κρεμασμένη.. να μια φωτογραφία που έχει βγει καλό το αριστερό μου προφίλ..! Προφανώς και δεν ήταν αυτή η πρώτη μου σκέψη , όμως ήμουν τόσο λαμπερή κι ευτυχισμένη εκείνη τη μέρα που δεν υπήρχαν κακές γωνίες και προφίλ. Όλα τελικά από την ψυχή μας ξεκινάνε… εδώ μόλις έχει τελειώσει το μυστήριο και με φιλάνε οι δυο κουμπάρες μου και φίλες κοντινές μου και αγαπημένες χρόνια τώρα.. ακολούθησαν χρόνια μεγάλης ευτυχίας, με πολύ αγάπη, χαρά, φως ..   Και είναι αλήθεια μεγάλη ειρωνεία και πολύ αμήχανο να διαπιστώνεις χρόνια μετά ότι η αγάπη όσο μεγάλη, ουσιαστική, ειλικρινής και βαθειά κι αν είναι, τελικά δεν αρκεί. Είναι το πιο μεγαλειώδες συναίσθημα, νιώθεις τυχερός που το έχεις βιώσει αμφίπλευρα, όμως μόνη της όχι, δεν αρκεί. Υπάρχει παρόλα αυτά μέσα μου, θα υπάρχει για πάντα και θα είναι παρηγοριά κάθε φορά που θα σκέφτομαι ότι ένα μεγάλο μου όνειρο πήγε λάθος, απέτυχε ή τέλος πάντων δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να το πει κάποιος.  Φλυαρώ… δεν το συνηθίζω εδώ μέσα αλλά όσοι το έχετε ζήσει καταλαβαίνετε. Οι άλλοι δείξτε λίγη κατανόηση…άλλωστε ισχύει για όλους.. Αυτή είναι η ζωή φίλε μου.. κομμάτια.. φως και σκοτάδι..  μαύρο και λευκό… παρελθόν και μέλλον.. κυνήγα την..»!

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top