ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Φιντέλις ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ τις διακοπές…

Ο Φιντέλις ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ τις διακοπές…

Προέχουν άλλα ζητήματα στο ρεπορτάζ της ΑΕΛ, με σημαντικότερο αυτό της… διάδοχης κατάστασης στα διοικητικά, ύστερα από την απόφαση του Αντρέας Σοφοκλέους να αποχωρήσει από την προεδρία της εταιρίας. 

Τον Ιρένε Φιντέλις, φαίνεται να τον έχουν ξεχάσει πολλοί υποστηρικτές των κίτρινων, ίσως επειδή δεν είναι παίχτης πρώτης γραμμής.

Ο 23χρονος Νιγηριανός χαφ παραμένει καθηλωμένος στην πατρίδα του, συνεχίζει τις διακοπές του!

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι λέει στους ανθρώπους της ομάδας, ότι δεν ξέρει πότε κι αν θα βρει λύση με τη βίζα και το διαβατήριο του- ούτως ώστε να «πιάσει» αεροπλάνο να φύγει από τη Νιγηρία.

Αν τελικά επιστρέψει, σε κάποια στιγμή στη Λεμεσό, θα πρέπει να δηλωθεί στον κατάλογο Α’ (έκλεισε τα 23 του χρόνια τον περασμένη Γενάρη).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top