Ευχαριστίες στον κύριο χορηγό της φανέλας

Ευχαριστίες στον κύριο χορηγό της φανέλας

Ανακοίνωση από την ακαδημία του Άρη αναφέρει:

«Η Ακαδημία ΑΡΗ Λεμεσού ευχαριστεί δημόσια τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου HAWAII GRAND RESORT, που θα είναι ο κύριος χορηγός της φανέλας της ομάδας μας Κ17, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019/20.

Είναι σημαντικό για την Ακαδημία μας να έχουμε σημαντικούς και ισχυρούς χορηγούς μαζί μας. Ελπίζουμε να έχουμε μια επιτυχημένη συνεργασία.

Στηρίζουμε δυναμικά τις επιχειρήσεις αυτών που στηρίζουν οικονομικά την Ακαδημία μας»!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE