ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα ίδια λένε και στον ΑΠΟΕΛ για τον ΠΑΟΚ!

Τα ίδια λένε και στον ΑΠΟΕΛ για τον ΠΑΟΚ!

Να λοιπόν που μετά την απόλυση Τραμετσάνι, επέστρεψε η… υπεραισιοδοξία στις τάξεις των οπαδών του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι από εκεί που μέχρι χθες τα έβλεπαν όλα μαύρα, μία μεγάλη μερίδα θεωρεί σχεδόν βέβαιη την ανατροπή στη ρεβάνς με την Καραμπάχ!

Και αν υποθέσουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ καταφέρει τελικά να προκριθεί στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, σίγουρα θα εύχεται εκεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος όσο καλή ομάδα κι αν είναι, είναι σαφώς πιο βατός αντίπαλος από τον πανίσχυρο Άγιαξ που μέχρι πριν μερικούς μήνες έκανε όλη την Ευρώπη να… παραμιλά με τα αποτελέσματα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Με απλά λόγια, όπως οι Ελλαδίτες θεωρούν για τον ΠΑΟΚ βατή την κλήρωση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ ή την Καραμπάχ, έτσι κι εμείς, θεωρούμε βατό αντίπαλο την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον ΑΠΟΕΛ, σε σχέση με τον Άγιαξ.

Αλλά αυτή την κουβέντα, θα την κάνουμε αν αμφότεροι κάνουν τις δικές τους υπερβάσεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Για την ώρα, ρεαλιστικά ομιλούντες, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι και οι δύο να συνεχίσουν την πορεία τους στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά… ποτέ μην λες ποτέ στο ποδόσφαιρο, γιατί καραδοκούν και οι εκπλήξεις στα νοκ-άουτ παιχνίδια, ειδικά των προκριματικών φάσεων.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top