ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μολ: «Μας έκανε καλό που ξεκίνησαμε από τον Α΄ γύρο – Φυσικά και μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Μολ: «Μας έκανε καλό που ξεκίνησαμε από τον Α΄ γύρο – Φυσικά και μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Δείτε τι δήλωσε στα Κυπριακά ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα στη «Generali Arena» ανάμεσα στην Αούστρια Βιέννης και τον Απόλλωνα, ο τερματοφύλακας της Λεμεσιανής ομάδας, Ζόελ Μολ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι:

«To 2-1 είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια. Είμαστε ευχαριστημένοι με το 2-1, αν και μπορούσαμε για περισσότερα γκολ.

Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για την επόμενη ‘μάχη’ την άλλη εβδομάδα, για να τελειώσουμε στη Λευκωσία ότι αρχίσαμε εδώ.

Για το βαθμό ετοιμότητας του Απόλλωνα σε σχέση με την Αούστρια:

«Μπορεί να έχει ήδη ξεκινήσει το Αυστριακό πρωτάθλημα, αλλά αρχίσαμε κι εμείς τέσσερις εβδομάδες πριν και είχαμε δώσει τέσσερα επίσημα παιχνίδια. Κάναμε καλή προετοιμασία κι αυτό βγαίνει στους αγώνες. Ήταν καλό που ξεκινήσαμε από τον πρώτο γύρο, γιατί είμαστε ήδη σε πολύ καλή φόρμα και μπορούμε ακόμα να βελτιωθούμε. Κάνουμε ακόμα κάποια λάθη, αλλά είναι κι αυτά στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι είμαστε μία δυνατή ομάδα φέτος».

Για τη δική του εμφάνιση:

«Το πρώτο γκολ είναι πάντα σημαντικό και κατευθύνει το παιχνίδι σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ήταν σημαντική η απόκρουση μου στην αρχή του αγώνα, όμως δεν ήταν κάτι εντυπωσιακό. Πρέπει να αποκρούω αυτές τις προσπάθειες, αφού αυτή είναι η δουλειά μου. Ήμουν κοντά στο να αποκρούσω και το πέναλτι. Ήταν μία καλή εκτέλεση, την οποία όμως μπορούσα να αποκρούσω. Από το πέναλτι μπορεί να δεχθείς γκολ, όμως ο στόχος μου είναι να κρατάω το μηδέν. Είμαι ευχαριστημένος από το ξεκίνημα μου στον Απόλλωνα σε αυτά τα πέντε επίσημα παιχνίδια, όμως υπάρχει ακόμα δρόμος».

Για το ότι ήταν παλιά στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελβετίας, ως δεύτερος γκολκίπερ πίσω από τον Ρόμαν Μπούρκι, τον τερματοφύλακα της Ντόρτμουντ και αν μπορούν φέτος να πάρουν το πρωτάθλημα και ο Απόλλωνας και η Ντόρτμουντ, που το διεκδίκησαν πέρσι μέχρι το τέλος:

«Φυσικά και μπορούμε και εμείς και η Ντόρτμουντ να το πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε όμως και δυνατούς αντιπάλους. Αυτοί έχουν την Μπάγερν κι εμείς δυνατές ομάδες να αντιμετωπίσουμε. Ήταν φανταστικό να παίζω με τον Ρόμαν, ο οποίος είναι από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στον κόσμο. Είναι απίστευτος, αλλά είναι υποτιμημένος στη Γερμανία, αφού οι Γερμανοί προτιμούν τους Γερμανούς. Είναι ίσως ο καλύτερος στην Μπουντενσλίγκα και είναι στους τοπ 10 γκολκίπερ του κόσμου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top