ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΣΧΗΜΗ εμπειρία του Ντολ πριν τον ΑΠΟΕΛ και το μεγάλο παράπονο του…

Η ΑΣΧΗΜΗ εμπειρία του Ντολ πριν τον ΑΠΟΕΛ και το μεγάλο παράπονο του…

Λίγες μόλις μέρες πριν κλείσει στον ΑΠΟΕΛ ο Γερμανός τεχνικός, Τόμας Ντολ έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο γερμανικό Sport-Bild.

Ο νέος πλέον τεχνικός του ΑΠΟΕΛ είχε μιλήσει για την καριέρα του και ειδικότερα για την περίοδο που έκατσε στον πάγκο του Αννόβερο την περασμένη σεζόν.

Ο 53χρονος κόουτς είχε αναλάβει το Αννόβερο σε μια πολύ άσχημη κατάσταση και στα 15 ματς που έκατσε στον πάγκο της ομάδας δεν κατάφερε να σώσει την ομάδα του από τον υποβιβασμό. Αν και είχε συμβόλαιο μέχρι το 2020 εν τέλει αποτέλεσα παρελθόν και όπως αποκάλυψε στην πρόσφατη συνέντευξη του στις 3 Αυγούστου έμαθε ότι φεύγει από τον πάγκο του Αννόβερο μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όχι από κάποιο παράγοντα ή πρόεδρο.

Η απάντηση του σε ερώτηση για την σχέση του με τον πρόεδρο του Αννόβερο, Μάρτιν Κιντ: «Από την μέρα που έπεσε κατηγορία η ομάδα δεν έχει μιλήσει ακόμη ούτε σε μένα, ούτε και σε κανένα από τους συνεργάτες μου. Έμαθα από τον τύπο ότι δεν ήμουν πια προπονητής και έμεινα άνεργος. Μετά διακόπηκε και το συμβόλαιο μου. Αυτή η εμπειρία ήταν πολύ διαφορετική από αυτήν που είχα στην Ντόρτμουντ και το Αμβούργο».

«Άνθρωποι που δεν μου έχουν μιλήσει ποτέ έβγαζαν κακία για εμένα. Αυτό είναι πολύ άσχημο», ήταν η απάντηση του και το μεγάλο παράπονο του στην κριτική που δέχθηκε από τον κόσμο.

Ακόμη μια ατάκα του που ξεχώρισε ήταν η απάντηση του στην ερώτηση αν είναι πλέον τελειωμένος ως προπονητής επιπέδου Μπουντεσλίγκα: «Ασφαλώς και όχι. Ελπίζω να πάρω ξανά μια τέτοια ευκαιρία στο μέλλον. Ο υποβιβασμός μπορεί να συμβεί σε πολλούς προπονητές»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top