ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Του «ΠΑΕΙ» παραπάνω η ΕΥΡΩΠΗ του Σωφρόνη!

Του «ΠΑΕΙ» παραπάνω η ΕΥΡΩΠΗ του Σωφρόνη!

Κατά καιρούς ασκείται κριτική στον Σωφρόνη Αυγουστή, ότι δεν είναι τόσο ήρεμος μπροστά από τον πάγκο, με αποτέλεσμα να μεταφέρει τη νευρικότητα του και στους ποδοσφαιριστές.

Σε κάποιους αγώνες του περσινού πρωταθλήματος, μπήκαμε κι εμείς σ’ αυτή τη διαδικασία. Τούτο συνέβη κυρίως, στα καθοριστικά ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Το έχουμε γράψει ξανά, μετά από ένα περσινό ευρωπαϊκό παιχνίδι στους ομίλους, θα το επαναλάβουμε σήμερα. Η Ευρώπη φαίνεται να τους «πηγαίνει» παραπάνω του προπονητή του Απόλλωνα. Δείχνει να διαχειρίζεται πιο σωστά τους αγώνες.

Για τη χθεσινή άλωση της Βιέννης, έχει συμβάλει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αναγκάστηκε να ανακατέψει την τράπουλα των επιλογών, αφού του έλειπαν σημαντικοί παίχτες-παλιοσειρές, όπως οι Σακέτι, Παπουλής και Ζελάγια.

Δεν μπορεί πάντως να λεχθεί ότι έκανε… αλχημείες. Για τον Γκακπέ, είχε λεχθεί από τότε που προετοιμαζόταν η ομάδα στην Αυστρία, ότι τον υπολογίζουν (και) για την κορυφή της επίθεσης. Ο Χάμπος Κυριάκου, έχει αγωνιστεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν ως εξάρι, έκανε πολύ καλό παιχνίδι ο Κύπριος διεθνής.

Τον Αγκίρε τον είχε χρησιμοποιήσει ως αριστερό μπακ και μια εβδομάδα νωρίτερα, στο παιχνίδι με την Σάμροκ. Τον δικαίωσε και χθες για την επιλογή του. Χρειάζεται να τον βοηθά στο αμυντικό κομμάτι και ο εξτρέμ τον Ισπανό, χθες του έδιδε ικανοποιητικές καλύψεις ο Σαρδινέρο.

Ο τελευταίος επίσης βγάζει ασπροπρόσωπο τον Αυγουστή, παρότι μερίδα οπαδών επιμένουν ότι δεν έχει θέση στην ομάδα. Οι πληροφορίες μας πάντως επιμένουν, ότι δεν τίθεται θέμα αποδέσμευσης του «Σάρδι», αφού οι «καμπάνες χτυπούν» για άλλο παίχτη.

Από τους καινούργιους, ένας παίχτης που όσο περνά ο χρόνος, δείχνει να μπαίνει στην εξίσωση είναι ο Αττίλα Σάλαι. Ο Ούγγρος σέντερ μπακ, είχε χθες βράδυ σαφώς καλύτερη «χημεία» με τον Έκτορ Γιούστε.

Τέλος, ο παίχτης που δικαιώνει αυτούς που τον έφεραν στον Απόλλωνα, είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο Ελλαδίτης εξτρέμ, ήταν ουσιαστικά ο δημιουργός και των δυο τερμάτων.

Αυτός σούταρε προς την εστία και βρήκε η μπάλα στο χέρι του Ζαρζούε στο 15′, ενώ στις αρχές της επανάληψης, έβγαλε την… έξυπνη μπαλιά-τρύπα, με τον Γκακπέ να κάνει καταπληκτικό «τελείωμα» της φάσης.

Σε σχέση με το περασμένο Καλοκαίρι, η ειδοποιός διαφορά φέτος, είναι ότι οι πλείστοι καινούργιοι παίχτες, άρχισαν να προσφέρουν ουσιαστικές υπηρεσίες στην ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top