ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτοβουλία Έλληνα για να ΚΑΤΣΕΙ άλλο ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ο «Σόφο»…

Πρωτοβουλία Έλληνα για να ΚΑΤΣΕΙ άλλο ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ο «Σόφο»…

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ Άκης Έλληνας, σε χθεσινή γραπτή του δήλωση, ξεκαθάρισε ότι στην παρούσα φάση, ο ίδιος δεν είναι σε θέση να επανέλθει. 

Σε σημερινή ραδιοφωνική του παρέμβαση (Super Sport Fm), είπε ότι έχει αναλάβει πρωτοβουλία, με σκοπό να πείσει τον Αντρέα Σοφοκλέους να κάτσει για άλλο ένα χρόνο.

Αποκάλυψε μάλιστα πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία νωρίτερα σήμερα, με τον υπό παραίτηση πρόεδρο των κυπελλούχων.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Άκη Έλληνα:

«Από την στιγμή που δεν έχω τον χρόνο να συμμετέχω στα διοικητικά τότε δεν μπήκα στα βαθιά. Με τον πρόεδρο έχουμε επικοινωνία. Προσπαθούμε να δούμε τι θα γίνει με την επόμενη μέρα. Είναι ακέφαλο το σωματείο με την δική του αποχώρηση. Βάζουμε κάποιες σκέψεις, κάποιες προϋποθέσεις ενώ εγώ προσπαθώ να τον μεταπείσω και να βρούμε τρόπο να στηριχθεί. Κι ο ίδιος έχει μπουχτίσει από υποσχέσεις».

«Προσπάθησα εγώ να τον πείσω και του είπα να μείνει για να τελειώσει και αυτός ο χρόνος για να γίνει ένας σχεδιασμός για τον επόμενο χρόνο, ούτως ώστε να έχουμε μια ομαλή διαδοχή. Η απόφαση δεν είναι δική μου, είναι δική μου εισήγηση. Ο κ. Σοφοκλέους θα πάρει την απόφαση. Στο παρόν στάδιο πρέπει να μείνει και να του δείξουμε εμπράκτως ότι θα είμαστε δίπλα του και του χρόνου έχει ο Θεός«. 

«Δεν είναι στο έλεος του Θεού η ΑΕΛ, έχουμε την έγνοια της, κάνουμε κινήσεις και πρέπει να καθίσουμε κάτω για να δούμε τι θα κάνουμε. Η εκτίμηση μου είναι ότι θα βρεθεί μια λύση αλλά ο κάθε ένας πρέπει να κάνει αυτό που του αναλογεί. Να σηκωθούμε να πάμε να κάνουμε ένα εισιτήριο διαρκείας, δεν ζήτησε κάτι περισσότερο ο κ. Σοφοκλέους. Αν αυτό είναι πολύ τότε να το κλείσουμε καλύτερα».

«Όντως ο κ. Κέρκεζ είναι αξιόλογος προπονητής, έκανε πολύ καλό τιμ, είναι μελετημένος και έκανε καλή δουλειά. Έριξε το μπάτζετ πολύ σε σχέση με άλλες ομάδες. Αυτό που έκανε είναι άθλος και πρέπει να τον επιβραβεύσουμε και να του συμπαρασταθούμε. Έχει μέλλον στην ΑΕΛ. Έχει τα εχέγγυα να πάει ψηλά αλλά θέλει στήριξη. Αν του αρχίσουμε πόλεμο και όλοι είναι προπονητές της κερκίδας δεν είναι σωστή. Απέδειξε τι μπορεί να κάνει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top