ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτοβουλία Έλληνα για να ΚΑΤΣΕΙ άλλο ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ο «Σόφο»…

Πρωτοβουλία Έλληνα για να ΚΑΤΣΕΙ άλλο ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ο «Σόφο»…

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ Άκης Έλληνας, σε χθεσινή γραπτή του δήλωση, ξεκαθάρισε ότι στην παρούσα φάση, ο ίδιος δεν είναι σε θέση να επανέλθει. 

Σε σημερινή ραδιοφωνική του παρέμβαση (Super Sport Fm), είπε ότι έχει αναλάβει πρωτοβουλία, με σκοπό να πείσει τον Αντρέα Σοφοκλέους να κάτσει για άλλο ένα χρόνο.

Αποκάλυψε μάλιστα πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία νωρίτερα σήμερα, με τον υπό παραίτηση πρόεδρο των κυπελλούχων.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Άκη Έλληνα:

«Από την στιγμή που δεν έχω τον χρόνο να συμμετέχω στα διοικητικά τότε δεν μπήκα στα βαθιά. Με τον πρόεδρο έχουμε επικοινωνία. Προσπαθούμε να δούμε τι θα γίνει με την επόμενη μέρα. Είναι ακέφαλο το σωματείο με την δική του αποχώρηση. Βάζουμε κάποιες σκέψεις, κάποιες προϋποθέσεις ενώ εγώ προσπαθώ να τον μεταπείσω και να βρούμε τρόπο να στηριχθεί. Κι ο ίδιος έχει μπουχτίσει από υποσχέσεις».

«Προσπάθησα εγώ να τον πείσω και του είπα να μείνει για να τελειώσει και αυτός ο χρόνος για να γίνει ένας σχεδιασμός για τον επόμενο χρόνο, ούτως ώστε να έχουμε μια ομαλή διαδοχή. Η απόφαση δεν είναι δική μου, είναι δική μου εισήγηση. Ο κ. Σοφοκλέους θα πάρει την απόφαση. Στο παρόν στάδιο πρέπει να μείνει και να του δείξουμε εμπράκτως ότι θα είμαστε δίπλα του και του χρόνου έχει ο Θεός«. 

«Δεν είναι στο έλεος του Θεού η ΑΕΛ, έχουμε την έγνοια της, κάνουμε κινήσεις και πρέπει να καθίσουμε κάτω για να δούμε τι θα κάνουμε. Η εκτίμηση μου είναι ότι θα βρεθεί μια λύση αλλά ο κάθε ένας πρέπει να κάνει αυτό που του αναλογεί. Να σηκωθούμε να πάμε να κάνουμε ένα εισιτήριο διαρκείας, δεν ζήτησε κάτι περισσότερο ο κ. Σοφοκλέους. Αν αυτό είναι πολύ τότε να το κλείσουμε καλύτερα».

«Όντως ο κ. Κέρκεζ είναι αξιόλογος προπονητής, έκανε πολύ καλό τιμ, είναι μελετημένος και έκανε καλή δουλειά. Έριξε το μπάτζετ πολύ σε σχέση με άλλες ομάδες. Αυτό που έκανε είναι άθλος και πρέπει να τον επιβραβεύσουμε και να του συμπαρασταθούμε. Έχει μέλλον στην ΑΕΛ. Έχει τα εχέγγυα να πάει ψηλά αλλά θέλει στήριξη. Αν του αρχίσουμε πόλεμο και όλοι είναι προπονητές της κερκίδας δεν είναι σωστή. Απέδειξε τι μπορεί να κάνει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες



Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για εντοπισμό των κουκουλοφόρων που βανδάλισαν το βράδυ της Πέμπτης τα κλειστά γήπεδα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, στην οδό Γιώργου Θυρώτου, στη Λεμεσό, καθώς και σταθμευμένα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top