ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραμένει πιστός στο πλάνο του ο Πέδρο Μαρτίνς για τη ρεβάνς με τους Τούρκους

Παραμένει πιστός στο πλάνο του ο Πέδρο Μαρτίνς για τη ρεβάνς με τους Τούρκους

Όπως ήταν αναμενόμενο στο ματς του Ολυμπιακού μέσα στην Τουρκία απέναντι στην Μπασακσεχίρ ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άλλαξε το πλάνο του.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» θέλησε να μην αλλάξει καθόλου την ενδεκάδα του και να χρησιμοποιήσει τους ίδιους παίκτες που έπαιξε μέσα στο Καραϊσκάκη με την Πλζεν.

Κάτι το οποίο τον δικαίωσε με το αποτέλεσμα και συγκεκριμένα το «διπλό» μέσα στην Τουρκία. Ο Ολυμπιακός πήρε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούσε και έτσι έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.

Το ίδιο και στο Καραϊσκάκη
Πολύ δύσκολα θα αποφασίσει ο Πέδρο Μαρτίνς να αλλάξει το πλάνο του και στο δεύτερο ματς με την Μπασακσεχίρ. Βλέπει ότι η ομάδα πάει καλά με τη συγκεκριμένη ενδεκάδα και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Μάλιστα στην Τουρκία, όπως και στο Καραϊσκάκη με την Πλζεν, ο Ολυμπιακός έβγαλε και καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και η εικόνα τη ομάδας.

Για αυτό και από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν καλά «δεμένοι» μεταξύ τους δύσκολα θα αλλάξει η ενδεκάδα και στο δεύτερο ματς με τους Τούρκους.

Το «μηδέν» στην άμυνα
Ο Πέδρο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς βλέπει ότι έχει βρει την «χημεία» που έψαχνε στην άμυνα. Απόδειξη το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει δώσει μέχρι τώρα τρία επίσημα ματς και δεν έχει δεχτεί γκολ!

Η άμυνα των «ερυθρόλευκων» πέρσι αντιμετώπιζε θέματα, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της σεζόν. Φέτος όμως με την παρουσία του Ρούμπεν Σεμέδο δείχνουν οι Πειραιώτες ότι δεν έχουν πλέον θέμα και έχουν βρει τη «χημεία» που ήθελαν.

Στα άκρα Ομάρ, Τσιμίκας και στα στόπερ Σεμέδο, Μεριά είναι η τετράδα της άμυνας. Και σε συνδυασμό με την καλή συνεργασία των Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη στο κέντρο, η αμυντική λειτουργία τα πηγαίνει μια χαρά!

Τους βάζει σιγά-σιγά ο Μαρτίνς
Από εκεί και πέρα όσον αφορά παίκτες οι οποίοι έχουν έρθει φέτος το καλοκαίρι ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί να τους βάζει σιγά-σιγά σε αγωνιστικό κλίμα. Η στάνταρ του αλλαγή μέχρι τώρα είναι αυτή του Ελ Αραμπί.

Επίσης ήταν και ο Ραντζέλοβιτς, αλλά στην Τουρκία προτίμησε τον Μπρούνο. Προκειμένου να κρατήσει μπάλα, αλλά ο Βραζιλιάνος δεν μπήκε καλά στο ματς.

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (24/4) στην επαρχία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top