Γερμανός ο «άρχοντας» στο Καραμπάχ-ΑΠΟΕΛ

Γερμανός ο «άρχοντας» στο Καραμπάχ-ΑΠΟΕΛ

Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές που όρισε η UEFA, για τον επαναληπτικό αγώνα για τον Γ΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στην Καραμπάχ και τον ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, «άρχοντας» του αγώνα οριστηκε ο Γερμανός διαιτητής Daniel Siebert, με πρώτο βοηθό τον Jan Seidel και δεύτερο, τον Lasse Koslowski.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Martin Petersen, παρατηρητής διαιτησίας ο Δανός Jorn West Larsen και παρατηρητής αγώνα, ο Βόσνιος Velid Imamovic.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE