Ετοιμάζεται να «πυροδοτήσει» μεγάλη μεταγραφική «βόμβα» η Αϊντχόφεν – Ο παικταράς που θέλει ο Φαν Μπόμελ

Ετοιμάζεται να «πυροδοτήσει» μεγάλη μεταγραφική «βόμβα» η Αϊντχόφεν – Ο παικταράς που θέλει ο Φαν Μπόμελ

Την απόκτηση του Φρανκ Ριμπερί φέρεται να ζήτησε ο Μαρκ Φαν Μπόμελ, με την Αϊντχόφεν να είναι πιθανό να «πυροδοτήσει» μια μεγάλη «βόμβα» στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα ξεκίνησε με ισοπαλία στο πρωτάθλημά της και ψάχνει έναν παίκτη, που θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης, θέλοντας να αποκτήσει το Γάλλο εξτρέμ σύμφωνα με τη «Sportbild». Ο προπονητής της PSV γνωρίζει πολύ καλά τον Ριμπερί από την εποχή, όπου αγωνίζονταν μαζί στην Μπάγερν Μονάχου, από την οποία πρόσφατα αποχώρησε ο τελευταίος.

Ο Φαν Μπόμελ ήθελε στην Αϊντχόφεν και τον Άριεν Ρόμπεν, αλλά ο τελευταίος δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, αποφασίζοντας να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Με τον Ριμπερί, όμως, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να υπάρξει συμφωνία, μιας και ακόμη δεν έχει βρει ομάδα και μια τέτοια κίνηση θα άλλαζε τα δεδομένα στην κούρσα του τίτλου στην Eredivisie.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.