Ανακοινώθηκε η πρόσληψη Βόκολου στον πάγκο της ομάδας

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη Βόκολου στον πάγκο της ομάδας

Επίσημα στον πάγκο της Κέρκυρας ο Λεωνίδας Βόκολος, με τους Φαίακες να ανακοινώνουν τη συμφωνία.

Επιστροφή στους πάγκους για τον παλαίμαχο άσο κι άλλοτε τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού. Η Κέρκυρα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Λεωνίδα Βόκολο, ενώ αθλητικός διευθυντής της ομάδας αναλαμβάνει ο Θόδωρος Αντωνάκος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Βόκολο Λεωνίδα και βοηθό προπονητή τον Ίσσαρη Νίκο. Γυμναστής της ομάδας αναλαμβάνει ο Χαρίσης Άγγελος και χρέη αθλητικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Αντωνάκος Θεόδωρος με συνεργάτη του τον Ανδρέα Μπονόβα.

Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τις εξελίξεις της ομάδας και τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.