Επική ΑΤΑΚΑ Μαργκάσα μετά την Ομόνοια – ΔΗΛΩΣΕΙΣ παικτών Ανόρθωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Επική ΑΤΑΚΑ Μαργκάσα μετά την Ομόνοια – ΔΗΛΩΣΕΙΣ παικτών Ανόρθωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός φίλος της Ανόρθωσης, Χαρίλαος ετοίμασε για ακόμη μια φορά την παρακάμερα του φιλικού αγώνα της Ανόρθωσης με την Ομόνοια.

Στην κάμερα του Χαρίλαου μίλησαν και οι παίκτες της Ανόρθωσης, Σίλντενφελντ, Κοφί και Μαργκάσα με τον τελευταίο να ρίχνει επική ατάκα για την ηλικία του.

Δείτε το βίντεο:

Μαργκάσα: «Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Έχουμε ακόμα δύο βδομάδες μπροστά μας. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι για εμάς και σημαντικό, βλέπουμε την συνέχεια τώρα». Στη συνέχεια σε ερώτηση πόσο χρονών είναι απάντησε

Σίλντενφελντ: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι προετοιμασίας. Είδαμε κάποια θετικά και κάποια αρνητικά που πρέπει να βελτιώσουμε. Έχουμε ακόμα δύο βδομάδες να δουλέψουμε πάνω σε αυτά για να γινούμε καλύτεροι».

Κοφί: «Πιστεύω θα είμαστε καλοί, το ελπίζω, γιατί έχουμε καλή ομάδα. Πιστεύω θα κάνουμε καλή δουλειά τη νέα σεζόν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE