ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναφορά από παράγοντα άλλης Κυπριακής ομάδας στη μεταγραφή Κωστή – ΑΠΟΘΕΩΣΗ και για τον ποδοσφαιρικό του πατέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αναφορά από παράγοντα άλλης Κυπριακής ομάδας στη μεταγραφή Κωστή – ΑΠΟΘΕΩΣΗ και για τον ποδοσφαιρικό του πατέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο πρώην πρόεδρος του τμήματος φούτσαλ της ΑΕΛ, Ανδρέας Σταύρου, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρεται στη μεταγραφή Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό Πειραιώς και στην προσφορά του στελέχους της Ακαδημίας της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργου Τσούκκα, λέγοντας τα εξής:

«Αδερφέ Giwrgos Tsoukkas είμαι πολύ περήφανος για σένα και για τον Ioannis Kosti που πέτυχατε κάτι που πολύ λίγοι το πίστεψαν…Φίλε Γιώργο γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσα έκανες για αυτά τα παιδιά μαζεύοντας τα από τις αλάνες για να τα κάνεις πρώτα σωστούς ανθρώπους και μετά καλούς ποδοσφαιριστές. Καλοκαίρι του 2015 ζήτησα την βοήθεια σου να κάνεις μια ομάδα για το Τουρνουά Futsal. Χωρίς να έχεις αρκετή προειδοποίηση και χωρίς 2η σκέψη μαζεύεις 6 παιδιά από την Ελεύθερη Αμμόχωστο και τα φέρνεις 2 φορές Λεμεσό να παίξουν Τουρνουά Futsal U17 για το Σαββατοκυρίακο εκεί που δυστυχώς κάποιοι προπονητές από Λεμεσό μας σνόμπαραν λέγοντας είναι επικίνδυνο το ποδόσφαιρο Σάλας στο παρκέ. Αυτοί οι μικροί 15χρ. τσαμπουκάδες κατέκτησαν το Τουρνουά παίζοντας εξαιρετικά αν και το άθλημα για αυτούς ήταν άγνωστο. Ανάμεσα τους και ο Ιωάννης Κωστή που βγήκε και ο MVP του Τουρνουά. Καλοκαίρι του 2019 και τέσσερα χρόνια μετα ο Ιωάννης κάνει την μεγάλη μεταγραφή στον Olympiacos FC. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα δεν σου χαρίζεται…μπράβο Ιωάννη μου και εις ανώτερα και ένα μεγαλύτερο μπράβο αξίζει στον ποδοσφαιρικό σου πατέρα Γιώργο Τσούκκα που με την αφοσίωση, επιμονή και υπομονή του σε βλέπει και σε καμαρώνει και πάντοτε θα είναι ο πιο αυστηρός σου κριτής…το ότι δεν έχει κτυπήσεις ακόμη κάποιο tattoo Ιωάννη αυτό λέει πάρα πολλά … συνέχισε να είσαι ταπεινός, δουλευταράς και τσαμπουκάς και θα πάς ακόμη πιο ψηλά…! ✊💪👏».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top