ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έφθασε η ώρα της «νέας» Ομόνοιας – Πρώτο… «ξενέρωμα» ή θα αρχίσει να «ξορκίζει τους δαίμονες της»;

Έφθασε η ώρα της «νέας» Ομόνοιας – Πρώτο… «ξενέρωμα» ή θα αρχίσει να «ξορκίζει τους δαίμονες της»;

Έφθασε λοιπόν η ώρα που περίμεναν οι χιλιάδες οπαδοί της λαοφιλούς Ομόνοιας.

Ακόμη ένα πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει και το «τριφύλλι» θα κάνει τη δική του πρεμιέρα, το βράδυ του Σαββάτου (24/08, 19:00) στο Μακάρειο, όπου θα αντιμετωπίσει την πάντα φιλόδοξη και επικίνδυνη Δόξα Κατωκοπιάς.

Εδώ και αρκετά χρόνια, οι «πράσινοι» αρχίζουν με όνειρα την εκάστοτε σεζόν, η οποία όμως αργά ή γρήγορα μετατρέπεται σε… εφιάλτη, με αποτέλεσμα η Ομόνοια να παραμένει χωρίς τίτλο από την περίοδο 2011-2012, όταν κατέκτησε το κύπελλο, ενώ τα τελευταία χρόνια, δεν μπορεί να εξασφαλίσει ούτε την έξοδο της στην Ευρώπη, κάτι που παλαιότερα θεωρούταν ως δεδομένο πριν καν ξεκινήσει η χρονιά.

Θεωρητικά πάντα, φέτος έχουν γίνει μελετημένες και… στοχευμένες κινήσεις ενίσχυσης, με το «τριφύλλι» να αφήνει ενθαρρυντικά μηνύματα στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε, με αποτέλεσμα ο κόσμος της Ομόνοιας να είναι αρκετά αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν, κρατώντας όμως και μία… πισινή, αφού έχουν δει πολλά τα μάτια του τα τελευταία χρόνια.

Σίγουρα, ενδεχόμενη εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας, μπορεί να δίνει απλά τους πρώτους τρεις βαθμούς σε έναν ποδοσφαιρικό «μαραθώνιο» 32 αγωνιστικών και τίποτα περισσότερο, όμως θα ισχυροποιήσει την πεποίθηση ότι ήρθε επιτέλους η ώρα για την αναγέννηση της ιστορικής Ομόνοιας, ενώ σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας, θα είναι ένα πρώτο… «ξενέρωμα» που θα δημιουργήσει αμφιβολίες για το αν μπορεί τελικά το «τριφύλλι» στη φετινή σεζόν να «ξορκίσει τους δαίμονες του».

Θυμίζουμε ότι η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (23/08), με τον Χένινγκ Μπεργκ να παίρνει στην αποστολή 20 παίκτες.

Αναλυτικά:

Φράνσις Ουζόχο, Κωνσταντίνος Παναγή, Ζοέλ Περέιρα, Κριστιάν Μανρίκε, Μίχαελ Λούφτνερ, Μίκου Φεντόρ, Γιάν Λέσιακς, Βίτορ Γκόμες, Έρικ Μποτεάκ, Γιόρντι Γκόμεθ, Χεν Εζρά, Μίκαελ Ορτέγκα, Μαρίνος Τζιωνής, Άνταμ Λάνγκ, Ματ Ντασμπισάιαρ, Νικόλας Παναγιώτου, Χάρης Μαυρίας, Ιωάννης Κούσουλος, Τιάγκο Φερέιρα, Δημήτρης Χριστοφή.

Κάποιοι από τους 20, φαίνεται να έχουν «καπαρώσει» φανέλα βασικού στο ματς με τη Δόξα, όμως υπάρχουν και ερωτηματικά σε ορισμένες θέσεις, με το Νορβηγό προπονητή, να είναι ο μοναδικός που μπορεί να… λύσει το «γρίφο»!

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κατελάρης (τραυματίας), Λοΐζου (τραυματίας), Νικολάου, Κυριακίδης, Ραμίρεζ, Χαραλάμπους και Κακουλλής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top