Ώρες αγωνίας κατά τη διάρκεια πτήσης – Κατέρρευσε ο πιλότος- Αναγκαστική προσγείωση

Ώρες αγωνίας κατά τη διάρκεια πτήσης – Κατέρρευσε ο πιλότος- Αναγκαστική προσγείωση

Ήταν 10:20 το πρωί της Δευτέρας 26/8 όταν σήμανε συναγερμός στο τοπικό αεροδρόμιο της Madeira στην Πορτογαλία. Αεροσκάφος ζητούσε εσπευσμένα άδεια για αναγκαστική, επείγουσα προσγείωση.

Ήταν η πτήση της JET 2 που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Μάντσεστερ- Πόρτο η οποία απογειώθηκε από την Βρετανική πόλη στις 08:28 ωστόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, όπως μεταδίδει η Mirrror ο κυβερνήτης κατέρρευσε εντός του πιλοτηρίου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το κοντινότερο αεροδρόμιο για προσγείωση (αυτό της Madeira) με το αεροσκάφος τελικά να προσγειώνεται με ασφάλεια ενώ στο σημείο περίμενε ασθενοφόρο που μετέφερε τον πιλότο στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

 

Η εταιρία με ανάρτηση της στο Twitter απολογείται στο επιβατικό κοινό για το περιστατικό ενώ το συντομότερο αναμένεται οι επιβάτες να μεταφερθούν στον τελικό του προορισμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Αυστρία αποτελεί αξιόπιστο και πολύτιμο εταίρο εντός ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Αυστρία αποτελεί αξιόπιστο και πολύτιμο εταίρο εντός ΕΕ

Η Αυστρία αποτελεί αξιόπιστο και πολύτιμο εταίρο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τον οποίο η Κύπρος έχει κοινές προσεγγίσεις, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μαζί με τον Αυστριακό Καγκελάριο Κρίστιαν Στόκερ ο οποίος πραγματοποίει επίσημη επίσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE