Πάει στο Βέλγιο με… +62 ο Χάμιλτον!

Πάει στο Βέλγιο με… +62 ο Χάμιλτον!

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, ξεκινάει στο Βέλγιο με +62 από τον δεύτερο, Βάλτερι Μπότας!

Η Mercedes έκανε… περίπατο στο πρωτάθλημα πριν την καλοκαιρινή διακοπή με τους δύο πιλότους της Λιούις Χάμιλτον και Βάλτερι Μπότας να είναι πρώτοι στη βαθμολογία.

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ωστόσο είναι το μεγάλο φαβορί καθώς, πάει στο Βέλγιο και το grand prix του «Σπα» με +62 από τη δεύτερη θέση.

Εκτός από τον Μπότας ο Χάμιλτον τα έχει βρει… σκούρα στα τελευταία grand prix απέναντι στον Μαξ Φερστάπεν, που κάνει εκπληκτική δουλειά με τη Red Bull.

Προς το παρόν ωστόσο ο Βρετανός είναι ασφαλής αφού η διαφορά τόσο από τον Ολλανδό αλλά και τον Γερμανό πιλότο της Scuderia, Σεμπάστιαν Φέτελ, είναι αρκετά μεγάλη.

Η διαφορά του Λιούις Χάμιλτον από τον Φερστάπεν είναι στο +69 ενώ, το No1 της Mercedes είναι ένα -βαθμολογικό- αιώνα μπροστά από τον Φέτελ και στο +94!

Έτσι στα τελευταία 9 grand prix της σεζόν ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του, 6ο συνολικά και να φτάσει στο -1 από τον μεγάλο Μίκαελ Σουμάχερ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πήγαν στον τελικό κυπέλλου φορτωμένοι με φωτοβολίδες: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα - Ανάμεσα τους ανήλικοι

Πήγαν στον τελικό κυπέλλου φορτωμένοι με φωτοβολίδες: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα - Ανάμεσα τους ανήλικοι

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, χθες πριν την έναρξη του Τελικού Κυπέλλου Κύπρου, που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE