ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάει στο Βέλγιο με… +62 ο Χάμιλτον!

Πάει στο Βέλγιο με… +62 ο Χάμιλτον!

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, ξεκινάει στο Βέλγιο με +62 από τον δεύτερο, Βάλτερι Μπότας!

Η Mercedes έκανε… περίπατο στο πρωτάθλημα πριν την καλοκαιρινή διακοπή με τους δύο πιλότους της Λιούις Χάμιλτον και Βάλτερι Μπότας να είναι πρώτοι στη βαθμολογία.

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ωστόσο είναι το μεγάλο φαβορί καθώς, πάει στο Βέλγιο και το grand prix του «Σπα» με +62 από τη δεύτερη θέση.

Εκτός από τον Μπότας ο Χάμιλτον τα έχει βρει… σκούρα στα τελευταία grand prix απέναντι στον Μαξ Φερστάπεν, που κάνει εκπληκτική δουλειά με τη Red Bull.

Προς το παρόν ωστόσο ο Βρετανός είναι ασφαλής αφού η διαφορά τόσο από τον Ολλανδό αλλά και τον Γερμανό πιλότο της Scuderia, Σεμπάστιαν Φέτελ, είναι αρκετά μεγάλη.

Η διαφορά του Λιούις Χάμιλτον από τον Φερστάπεν είναι στο +69 ενώ, το No1 της Mercedes είναι ένα -βαθμολογικό- αιώνα μπροστά από τον Φέτελ και στο +94!

Έτσι στα τελευταία 9 grand prix της σεζόν ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του, 6ο συνολικά και να φτάσει στο -1 από τον μεγάλο Μίκαελ Σουμάχερ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top