ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πίεσε μέχρι τέλους την Ελλάδα η εθνική, έμεινε όμως εκτός συνέχειας

Πίεσε μέχρι τέλους την Ελλάδα η εθνική, έμεινε όμως εκτός συνέχειας

Η Κύπρος στο beach handball έχασε 2-1 στα shootout το βράδυ της Τρίτης, μένοντας εκτός συνέχειας

Πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη έφτασε η εθνική ανδρών στο beach handball το βράδυ της Τρίτης (27/08) στον προημιτελικό του τουρνουά στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στην Πάτρα, όμως τελικά ήρθα η ήττα και ο αποκλεισμός.

 

Με αντίπαλο στους «8» την ομάδα που τερμάτισε πρώτη στο β’ όμιλο, την διοργανώτρια Ελλάδα, η (4η στον α’ όμιλο) Κύπρος έφτασε κοντά στη νίκη, αλλά τελικά έχασε με 2-1, δεχόμενη την ήττα στα shootout.

 

Έτσι, η ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου έμεινε εκτός /διεκδίκησης του μεταλλίου και επανάληψη της επιτυχίας του 2015 στην Πεσκάρα, όταν η εθνική ανδρών στο Beach Handball πήρε το αργυρό μετάλλιο.

 

Η ομάδα μας, απέναντι στο φαβορί της διοργάνωσης (ειδικά μετά τον αποκλεισμό-έκπληξη της Ιταλίας νωρίτερα από την Αίγυπτο), την Ελλάδα, πάλεψε, είχε καλή παρουσία και έδειξε ότι δεν υστερούσε. Η ομάδα μας έκανε μια πολύ καλή πρώτη περίοδο, χάνοντας στις λεπτομέρειες (19-21). Στη δεύτερη περίοδο η Κύπρος ήταν πολύ καλύτερη και το πήρε με 18-12, για να στείλει το ματς στα shootout. Εκεί, οι γηπεδούχοι πιο ψύχραιμοι, πήραν το ματς με 7-4 και σκορ 2-1, αφήνοντας την Κύπρο με την πικρία του αποκλεισμού.

 

Κύπρος-Ελλάδα 1-2 (19-21, 18-12, 4-7)

Κύπρος (Α. Ανδρέου): Ι. Αργυρού, Δ. Μπότσαρης, Κ. Χαραλάμπους, Κ. Χριστοδούλου, Α. Ιωάννου, Ξ. Κυπριανού, Χ. Παπατρύφωνος, Π. Προκοπίου, Γ. Στυλιανού, Θ. Τσιβίκος.

 

Και τώρα η 5η θέση

Οι αγωνιστικές υποχρώσεις της εθνικής ανδρών ολοκληρώνονται την Τετάρτη 28 Αυγούστου, με τους αγώνες κατάταξης, όπου στόχος πλέον είναι η κατάκτηση της 5ης θέσης, αν και ατύχησε η ομάδα μας, αφού θα αντιμετωπίσει πρώτα την Ιταλία στις 9:50 το πρωί. Αν κερδίσει, θα διεκδικήσει το απόγευμα την 5η θέση, ενώ αν χάσει από τους Ιταλούς, θα παίξει για τις θέσεις 7-8.

 

Ήττα το πρωί από την Αίγυπτο

Νωρίτερα, το πρωί της Τρίτης, η Κύπρος δέχτηκε την ήττα από την Αίγυπτο σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, αφού ο νικητής θα έπαιρνε μεν την 3η θέση του ομίλου, αλλά χωρίς να ξέρουν ποια ομάδα θα αντιμετώπιζαν στους «8». Η χώρα μας πήρε την πρώτη περίοδο με 26-18, έχασε τη δεύτερη με 18-14 και έχασε στα shootout 10-8.

 

Κύπρος-Αίγυπτος 1-2 (26-18, 14-18, 8-10)

Κύπρος (Α. Ανδρέου): Ι. Αργυρού, Δ. Μπότσαρης, Κ. Χαραλάμπους, Κ. Χριστοδούλου, Α. Ιωάννου, Ξ. Κυπριανού, Χ. Παπατρύφωνος, Π. Προκοπίου, Γ. Στυλιανού, Θ. Τσιβίκος.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top