ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ - ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Οι κατάσταση των τραυματιών - Παραμένει κρίσιμα ο 26χρονος

ΑΓ. ΝΑΠΑ - ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Οι κατάσταση των τραυματιών - Παραμένει κρίσιμα ο 26χρονος

Τέσσερις ως γνωστόν οι τραυματίες από την συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (27/8) με την κατάσταση του ενός 26χρονου που χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, να παραμένει κρίσιμη. 

Ο τραυματίας, ηλικίας 26 χρόνων, όπως έγινε γνωστό έφερε σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα, όπου έτυχε χειρουργικής επέμβασης και εξακολουθεί να κρατείται για νοσηλεία σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Δύο άλλα πρόσωπα που τραυματίστηκαν, ηλικίας 24 και 26 χρόνων, όπως διαπιστώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς, έφεραν, ο πρώτος θλαστικό τραύμα στο σώμα, που πιστεύεται ότι προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο και ο δεύτερος μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Αυτοί επίσης κρατούνται για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Ο τέταρτος τραυματίας, ηλικίας 26 χρόνων έφερε τραύμα στον γλουτό και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο το πρωί της Τρίτης (27/8).

Όπως σας ενημέρωσε το ThemaOnline το πρωί της Τετάρτης (28/8), η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις σχετικά με το σοβαρό επεισόδιο. 

Πρόκειται για την 21χρονη, η οποία φέρεται να ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ο καυγάς και δύο άνδρες ηλικίας 20 και 26 ετών. 

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top