Ελευθερία Ελευθερίου: Η σέξι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και η ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της

Ελευθερία Ελευθερίου: Η σέξι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και η ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της

Η Κύπρια τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

Η Ελευθερία Ελευθερίου εδώ και λίγους μήνες ζει ένα μεγάλο έρωτα με τον Δημήτρη Ταταράκη.

Η Κύπρια τραγουδίστρια και το γνωστό μοντέλο γνωρίστηκαν σε μια κρουαζιέρα που είχαν παρευρεθεί για επαγγελματικούς λόγους και από τότε είναι αχώριστοι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόσφατα απόλαυσε τις ομορφιές της Κύθνου, πριν η Ελευθερία επιστρέψει στην Αθήνα και εκείνος συνεχίσει τις διακοπές του στη Μύκονο με φίλους.

Πρόσφατα η τραγουδίστρια έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της γράφοντας κάτω από τη σέξι φωτογραφία τους: «You make me happier than I’ve ever been… Με κάνεις πιο ευτυχισμένη από ποτέ».

Δείτε τη φωτογραφία της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.