ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι έλεγχοι τους οδήγησαν στο κελί – Ουσίες ο ένας, όπλα ο άλλος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι έλεγχοι τους οδήγησαν στο κελί – Ουσίες ο ένας, όπλα ο άλλος

Στη σύλληψη 47χρονου και 46χρονου προχώρησε η Αστυνομία. 

Μέλη της Αστυνομίας (ΥΚΑΝ Κλιμάκιο Λεμεσού) ανέκοψαν για έλεγχο το βράδυ της Τετάρτης 28/08 σε περιοχή της Λεμεσού, αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος.

Σε έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του ανευρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους ενός περίπου γραμμαρίου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Επίσης, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν το βράδυ της Τετάρτης για έλεγχο και δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 46 ετών.

Κατόπιν γραπτής συγκατάθεσής του 46χρονου, διεξήχθη έρευνα στην οικία του, κατά την οποία ανευρέθηκαν δύο τυφέκια, ένα αεροβόλο, 215 πλήρη φυσίγγια πυροβόλου όπλου, 2 κινητά τηλέφωνα, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Τα πιο πάνω πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE