ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαμαρτυρίες, ΝΕΥΡΑ και… όλα μηδέν

Διαμαρτυρίες, ΝΕΥΡΑ και… όλα μηδέν

Στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα σε Απόλλωνα και Αϊντχόφεν, οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόπαλες στο 0-0, με τους κυανόλευκους να έχουν πολλά νεύρα και να διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή του αγώνα για πέναλτι που ζήτησαν στο 18′ με τον Παπουλή και στο 41′ με τον Γιαννιώτα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και είχαν απολέσει δύο ευκαιρίες με Ιχατάρεν στο 3′ με το σουτ του να κοντράρει στον Σάλαϊ, και την κεφαλιά του Μάλεν στο 5′ να φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μολ.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, μετά το πρώτο 10λεπτο, είχε την κατοχή, έβγαινε μπροστά και στο 14′ το σουτ του Μάρκοβιτς δεν ανησύχησε τον Ζουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 18′ ο Παπουλής μπήκε στην περιοχή, έπεσε μετά από μαρκάρισμα της άμυνας των Ολλαδνών, ωστόσο ο διαιτητής του αγώνα, Γουίλιαμ Κόλουμ έδειξα να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η επόμενη φάση, ήταν για τους γηπεδούχους έπειτα από αρκετή ώρα. Συγκεκριμένα, στο 39′ ο Ζελάγια, έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Η ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ, στο 40′ με τον Γκάκπο, είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ωστόσο ο Μολ έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 41′ ο Απόλλωνας διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Γιαννιώτα με τον Κόλουμ να δείχνει και πάλι να συνεχιστεί ο αγώνας.

Έτσι μέσα σε έντονο κλίμα, η λευκή ισοπαλία, χωρίς σκορ (0-0) «έκλεισε» το ημίχρονο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top