ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΕΛ, πόσο έχεις μεγαλώσει…

ΑΠΟΕΛ, πόσο έχεις μεγαλώσει…

O ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση απέναντι στον ανώτερο Άγιαξ, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά.

Γράφει ο Θράσος Δημητρίου

Όταν αγωνίζεσαι κόντρα σε μια ομάδα που τη λήξασα σεζόν έχασε για δευτερόλεπτα την εμφάνιση της στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και μέχρι το 80’ είσαι στο κόλπο για την πρόκριση, μέσα στην έδρα της, τότε καταλαβαίνεις πόσο έχεις μεγαλώσει ως ομάδα. Και αυτό έκανε ο ΑΠΟΕΛ. Μεγάλωσε, πήρε εμπειρίες, και συνεχίζει στην ίδια πορεία.

Όταν στο ΓΣΠ «γονάτισε» τον αντίπαλο του, όταν ο καλύτερος παίκτης της αντίπαλης ομάδας ήταν ο τερματοφύλακας της, όταν και ο ίδιος ο Άγιαξ αγχώθηκε ότι θα μείνει εκτός, τότε όλα συνηγορούν στο ότι η ομάδα του Τόμας Ντολ αξίζει συγχαρητήρια και ένα δυνατό χειροκρότημα για την προσπάθεια της.

Είναι αλήθεια, πως στον αγώνα της Τετάρτης (28/08) δεν έκανε πολλά πράγματα, υστέρησε δημιουργικά και οι παίκτες κλειδιά είχαν «εξουδετερωθεί» από τον αντίπαλο. Όπως ο Τάμαρι, όπως ο Μάτιτς. Φάνηκε και η απουσία του Γκέντσογλου. Όμως όταν η ομάδα είναι απογοητευμένη που δεν κατάφερε να αποκλείσει τον Άγιαξ τα λόγια περισσεύουν. Σκέφτεσαι τι έχει καταφέρει ο ΑΠΟΕΛ και όχι τον αποκλεισμό από μια ομάδα μεγαλύτερη, σε επίπεδο αλλά σε όλους τους τομείς.

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους γαλαζοκίτρινους. Ο Έρικ Τεν Χαγκ είδε τις αδυναμίες του «Αίαντα» από το πρώτο ματς και τις έφτιαξε. Ήρθε και το γκολ σε καθοριστικό σημείο, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και εκεί τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο.

Αυτό που έχει σημασία, είναι πως ο ΑΠΟΕΛ έχει… ξεφύγει. Αυτό είναι φανερό. Βλέπει στα μάτια κάθε αντίπαλο και δεν φοβάται κανένα. Η ομάδα του Τόμας Ντολ, συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ και με μια καλή κλήρωση μπορεί να συνεχίσει στη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ.

Έχει ποιότητα, έχει παίκτες, και πάνω από όλα έχει την ψυχή και την εμπειρία να το πράξει αυτό. Όλων η προσοχή είναι στραμμένη στην κλήρωση της Παρασκευής (30/08) και θέλουν να βρεθούν σε ένα ευνοϊκό όμιλο, για να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία στην Ευρώπη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top