Στην Πάφο χωρίς τρία… «όπλα»

Στην Πάφο χωρίς τρία… «όπλα»

Η ΑΕΚ με προπόνηση στο ΓΣΖ την Πέμπτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πρώτο της παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας.

Τη δική της… πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα έχει αύριο η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, η οποία η ώρα 19:00 αντιμετωπίζει στο «Παφιακό Στάδιο – Στέλιος Κυριακίδης» την Πάφο FC στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει για το αυριανό παιχνίδι τρεις απουσίες.  Αυτές των Τολεμές, Ακοράν και Μοϊσόφ, οι οποίο για διάφορους λόγους δεν είναι στην αποστολή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αποστολή της ΑΕΚ με το πέρας της προπόνησης της Πέμπτης, αναχώρησε με πούλμαν για την Πάφο, όπου κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πόλης, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE