ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤOY LEXUS ES HYBRID ΕΠΙΒΕΒΑΙΩNEΤΑΙ ΑΠΟ TO ADAC ECOTEST

H ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤOY LEXUS ES HYBRID ΕΠΙΒΕΒΑΙΩNEΤΑΙ ΑΠΟ TO ADAC ECOTEST

Από το 2003, το ADAC Ecotest βοηθά τους καταναλωτές να αξιολογήσουν ολιστικά τις περιβαλλοντικές επιδόσεις των αυτοκινήτων.

Κάθε αυτοκίνητο αξιολογείται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: το ποσοστό των εκπομπών των νομικά περιοριζόμενων ρύπων (μονοξείδιο του άνθρακα CO, υδρογονάνθρακες HC, οξείδια του αζώτου NOx και σωματίδια) και το ποσοστό εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα CO2. Όλοι οι τύποι κινητήρων και καυσίμων αξιολογούνται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.


Το πολυτελές sedan, Lexus ES 300h, πέτυχε την καλύτερη βαθμολογία στην κατάταξη της κατηγορίας της ‘ανώτερης μεσαίας τάξης’, καθώς είναι το μοναδικό μοντέλο που έλαβε 4 από τα 5 αστέρια στο 2019 ADAC Ecotest.


Σε ό,τι αφορά ειδικότερα τις εκπομπές CO2, οι οποίες αλληλοεπιδρούν άμεσα με την κατανάλωση καυσίμων, το ES πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα. Η κατανάλωση καυσίμου υπολογίστηκε στα 5.5l/100 km στη συνολική δοκιμή που συνδυάζει τις δοκιμές αφενός σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης και αφετέρου σε πάγκο δοκιμών. Οι επιδόσεις του ήταν ακόμα καλύτερες με μόλις 4.3l / 100km σε αστικές συνθήκες οδήγησης, κατά τις οποίες τα οφέλη του υβριδικού συστήματος κίνησης της Lexus μπορούν να αξιοποιηθούν πλήρως.


Το νέο Lexus ES 300h κυκλοφόρησε στην Ευρώπη στις αρχές του 2019. Ο αυτοφορτιζόμενος υβριδικός κινητήρας διαθέτει έναν εξαιρετικά αποδοτικό βενζινοκινητήρα 2.5 λίτρων συνδυασμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα, οι οποίοι από κοινού αποδίδουν συνολική ισχύ 160 kW ή 218 hp DN.
Ta αυτοφορτιζόμενα υβριδικά Lexus, εκπέμπουν μηδενικούς ρύπους μέχρι και στο 50% του συνολικού χρόνου οδήγησης στην πόλη -όποια και αν είναι η διάρκεια του ταξιδιού, και χωρίς το όχημα να χρειάζεται ποτέ να συνδεθεί για να επαναφορτιστεί.


Η ADAC είναι ο μεγαλύτερος όμιλος αυτοκινήτων της Γερμανίας. Ιδρύθηκε το 1903, και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος συνεταιρισμός του είδους του στην Ευρώπη, με περισσότερα από 20 εκατομμύρια μέλη. Τα πλήρη αποτελέσματα του Ecotest 2019 μπορούν να εντοπιστούν εδώ:
https://www.adac.de/infotestrat/tests/eco-test/


www.lexus.com.cy

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top