ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Συνελήφθη και παραδόθηκε καταζητούμενος για φόνο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Συνελήφθη και παραδόθηκε καταζητούμενος για φόνο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον γύρο των τ/κ ΜΜΕ κάνει η είδηση της σύλληψης ακόμα ενός καταζητούμενου προσώπου το οποίο είχε διαφύγει στις ελεύθερες περιοχές μετά τη διάπραξη του εγκλήματος.

 

Ο Τουρκοκύπριος συμπρόεδρος της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για το Έγκλημα και Εγκληματολογικά Θέματα Χακί Ονέν, σε γραπτή του δήλωση, αναφέρει ότι ο Imran Arsad, ύποπτος για τη δολοφονία του Τουρκοκύπριου επιχειρηματία Γκιοκχάν Ναΐμ, παραδόθηκε την Παρασκευή 30/8.

Ο Ονέν σημειώνει ότι μετά τη δολοφονία δόθηκαν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες στην Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας και έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί ο Πακιστανός που εμπλέκεται σύμφωνα με μαρτυρίες στο φονικό με θύμα τον 52χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ανταλλαγής συναλλάγματος που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη οδό Λήδρας στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Ο κύριος Ονέν αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στη συνεργασία των δύο επιτροπών που απέφερε αποτέλεσμα με τον καταζητούμενο για φόνο να παραδίδεται στις αρχές του ψευδοκράτους το πρωί στις 08:15.

 

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τον δεύτερο καταζητούμενο που παραδίδεται για τη δολοφονία του τ/κ επιχειρηματία αφού στις 9 Αυγούστου μέσω των Ηνωμένων Εθνών παραδόθηκε και ο  Αzmad Ali αφού εξέτισε ποινή για παράνομη είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top