Ισορροπημένο ματς, με την ΑΕΚ να ανεβάζει στροφές στο τελευταίο τέταρτο

Ισορροπημένο ματς, με την ΑΕΚ να ανεβάζει στροφές στο τελευταίο τέταρτο

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «Στέλιος Κυριακίδης», στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Πάφο και την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίωρο, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να διασπάσουν τις αντίπαλες άμυνες, με την Πάφο όμως να έχει μία καλή προϋπόθεση στο 14΄ με τον Νέμετς και μία κλασική ευκλαιρία με τον ίδιο παίκτη στο 21΄, ο οποίος αστόχησε με κεφαλιά από την μικρή περιοχή!

Μετά το 30΄, η ΑΕΚ «πατούσε» καλύτερα στο γήπεδο, ανέβασε ταχύτητα και έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να πάρει κεφάλι σκορ.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο Ρούντκο είπε «όχι» στα σουτ των Σπόλιαριτς και Σάστρε στο 38΄ και 39΄ αντίστοιχα.

Στα εναπομείναντα λεπτά, η ομάδα της Λάρνακας προσπάθησε να απειλήσει εκ νέου, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν πιο συγκεντρωμένοι στα ανασταλτικά τους καθήκοντα και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ (0-0).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η στρατηγική της Κύπρου για τη Γάζα: Ανθρωπισμός, ασφάλεια και ανασυγκρότηση

Η στρατηγική της Κύπρου για τη Γάζα: Ανθρωπισμός, ασφάλεια και ανασυγκρότηση

Η Κύπρος φιλοδοξεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεταπολεμική ανοικοδόμηση της Γάζας, προτείνοντας ένα σχέδιο έξι σημείων που στοχεύει στην ανθρωπιστική στήριξη, την ασφάλεια και την ανασυγκρότηση της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE