ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημητρίου: «Ανυπόφορες οι συνθήκες για τους παίκτες – Δεν είχαμε καν κλιματισμό»!

Δημητρίου: «Ανυπόφορες οι συνθήκες για τους παίκτες – Δεν είχαμε καν κλιματισμό»!

Δηλώσεις στην Cablenet έκανε μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος στο «Στέλιος Κυριακίδης» ανάμεσα στην Πάφο και την ΑΕΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λαρνακιώτικης ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Πρέπει να πω ότι ήταν ανυπόφορες οι συνθήκες για τους παίκτες και των δύο ομάδων. Η υγρασία ήταν απίστευτη και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ.

Επειδή έγινε μεγάλος ντόρος όλη την εβδομάδα για τον κλιματισμό στο Τσίρειο, σήμερα πρέπει να πω ότι στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, δεν είχαμε καν κλιματισμό. Όχι απλά δεν λειτουργούσε όπως στο Τσίρειο, αλλά δεν είχαμε καν κλιματισμό!

Σίγουρα ήταν αρκετά δύσκολη η νίκη μας. Η εικόνα μας ήταν καλή από ένα σημείο και μετά και είμαστε ικανοποιημένοι από το ξεκίνημα μας στο πρωτάθλημα. Είναι ένα πρώτο βήμα από τα πολλά που πρέπει να κάνουμε. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες.

Τώρα θα δούμε τη συνέχεια, όπου κάποιοι παίκτες μας θα πάνε στις Εθνικές τους ομάδες. Θα δυσκολευτούν αρκετές ομάδες εδώ στην Πάφο. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Πάφο και ελπίζω να μην έχουν κάτι σοβαρό οι παίκτες που τραυματίστηκαν στο αποψινό παιχνίδι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top