ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο… σούπερ Πάβλοβιτς έκανε φύλλο και φτερό την Σουτζέσκα!

Ο… σούπερ Πάβλοβιτς έκανε φύλλο και φτερό την Σουτζέσκα!

Ο ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε την πρόκριση του στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με δεύτερη νίκη, επικρατώντας της Σουτζέσκα στο ΓΣΠ με 3-0. Σε «τρελά» κέφια ο Πάβλοβιτς που έκανε ότι ήθελε και πέτυχε χατ – τρικ (13′, 25′, 66′).

Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν πολύ καλή απόδοση ενώ ο Σέρβος μπήκε με τα… χίλια κάνοντας… ονειρική εμφάνιση και βρίσκοντας δίκτυα τρεις φορές.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Η πρώτη φάση του αγώνα… επιφύλασσε γκολ! Στο 13′ οι γηπεδούχοι, βγήκαν για πρώτη φορά επικίνδυνα μπροστά με τον Τάμαρι να κάνει το σουτ την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στον Πάβλοβιτς που σε κενή εστία άνοιξε το σκορ. Ο Σέρβος πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Όμως δεν θα ήταν το μοναδικό στην αναμέτρηση! Στο 25′ ο Τάμαρι βρήκε καταπληκτικά τον Σέρβο που με ψύχραιμο πλασέ σκόραρε για να γράψει το 2-0 πετυχαίνοντας το δεύτερο του γκολ.

Στο 28′ οι πρωταθλητές και πάλι απείλησαν με τον Γιάκολις να παίρνει την πάσα απ΄π τον Τάμαρι, να κάνει και το πλάγιο σουτ με την μπάλα να φεύγει μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκίλγιεν.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν ωστόσο, τα δύο σουτ του Μάρουσιτς στο 37′ και 42′ να καταλήγουν έξω.

Έτσι το 2-0 ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με το «καλημέρα» της επανάληψης, στο 49′, ο Ντε Βινσέντι λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, όμως το απευθείας κτύπημα φάουλ που επιχείρησε, κατέληξε εκατοστά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.

Οι γαλαζοκίτρινοι απείλησαν εκ νέου με ένα σουτ του Μάτιτς στο 54′ και τον Γκίλγιεν να μαζεύει με διπλή προσπάθεια.

Στο 61′ ήταν σειρά της Σουτζέσκα να απειλήσει, με τον Όσμαλιτς να βλέπει εκτός εστίας τον Μπέλετς και να κάνει από μακριά το πλασέ, ωστόσο ο Σλοβένος δεν αιφνιδιάστηκε.

Στο 90+3′ ο Τάμαρι έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού σε κενή εστία έκανε το σουτ με την μπάλα να πηγαίνει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ αποχώρησε και υποβασταζόμενος.

Πλέον, τα πάντα είχαν κριθεί και το 3-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τον ΑΠΟΕΛ να περιμένει αντίπαλο από τον αγώνα της Τετάρτης 31/07 Καραμπάγκ – Ντάνταλκ (1-1 το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Ντάνταλκ).

Διαιτητής: Roi Reinshreiber (ISR)

Boηθοί: David Elias Biton, Idan Berenshtein (ISR)

Τέταρτος: Daniel Bar Natan (ISR)

ΑΠΟΕΛ (Τραμετσάνι): Μπέλετς, Βούρος, Σάβιτς (76′ Μερκής), Ιωάννου, Γιάκολις, Μιχαΐλοβιτς, Γκέντσογλου (78′ Άλεφ), Μάτιτς, Ντε Βινσέντι, Τάμαρι, Πάβλοβιτς (72′ Μπέζιακ)

Σουτζέσκα (Ρακόγιεβιτς): Γκίλγιεν, Σίγκερ, Νέντιτς, Κογιάσεβιτς, Γιάνκοβιτς, Σόφρανατς, Μπουλάτοβιτς, Μπόζονιτς (67′ Νίκολιτς), Όσμαγιτς (72′ Βλαϊσάγιεβιτς), Μπουμπάνια, Μάρουσιτς (60′ Τσέτκοβιτς)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top