ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. Θεοχάρους: Ικανοποίηση για την ξεκάθαρη θέση Αναστασιάδη – «Εύχομαι να τον στηρίξουν όλοι»

Ε. Θεοχάρους: Ικανοποίηση για την ξεκάθαρη θέση Αναστασιάδη – «Εύχομαι να τον στηρίξουν όλοι»

Στην ξεκάθαρη θέση του Προέδρου Αναστασιάδη ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει τις όποιες διαπραγματεύσεις αν δεν σταματήσουν οι τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ, στην γραμμή Καταπαύσεως του Πυρός και στην Αμμόχωστο, αναφέρθηκε με ικανοποίηση η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους.

Σε δηλώσεις της μετά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, η κ. Θεοχάρους είπε πως είναι γνωστές οι θεμελιακές διαφορές της Αλληλεγγύης όσον αφορά τη διαχείριση του Κυπριακού και τις προοπτικές της λύσης που διαφαίνονται στον ορίζοντα.

Ωστόσο, πρόσθεσε, εκείνο που θέλει να επισημάνει από τη σημερινή συνάντηση είναι ότι οι όροι αναφοράς αν συνομολογηθούν -που φαίνεται ότι θα συνομολογηθούν- δεν θα ανακοινωθούν πριν από την τριμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης.

«Απ΄ εκεί και πέρα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ήταν ξεκάθαρος ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει τις όποιες συνομιλίες αν δεν σταματήσουν οι πειρατικές ενέργειες της Τουρκίας, η νέα εισβολή όπως έχει χαρακτηριστεί από τον ίδιο, μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ, τα τετελεσμένα επί του εδάφους στην Γραμμή Καταπαύσεως του Πυρός και οι αθλιότητες που διαπράττονται στην Αμμόχωστο. Εύχομαι να τον στηρίξουν όλοι να στραφεί σε αυτή την απόφαση», είπε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top