Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz! Είναι μαζί γνωστοί τραγουδιστές

 Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz! Είναι μαζί γνωστοί τραγουδιστές

Είναι μαζί λίγο καιρό και έκαναν τις πρώτες τους κοινές διακοπές στη Σκιάθο που είναι το αγαπημένο νησί του τραγουδιστή.

Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz, καθώς όπως αποκαλύπτει το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα, ο ράπερ Μπο και η Κατερίνα Λιόλιου (την γνωρίσαμε μέσα από το The Voice) είναι ζευγάρι.

Ο 45χρονος ράπερ, που έχει απασχολήσει ελάχιστα με την  προσωπική του ζωή και η 25χρονη τραγουδίστρια, εδώ και λίγο καιρό ακολουθούν κοινό δρόμο στην προσωπική τους ζωή και ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση.

Σε παλιότερη συνέντευξή του σχετικά με την προσωπική του ζωή ο Μπο είχε πει: «Πλέον δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου. Στα 25 με 30 ήμουν παντρεμένος. Μετά έκανα άλλη μια μεγάλη σχέση μέχρι τα 36, δηλαδή πέρασαν δέκα χρόνια με δύο σχέσεις και αποτέλεσμα δεν είδα. Άμα είναι να φας δέκα χρόνια για να μάθεις δυο πράγματα, μάλλον λες ότι δεν το πας και πολύ καλά χρονικά. Πλέον σκέφτομαι πιο ρεαλιστικά».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Χωρίς συμφωνία οι συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν μετά από 21 ώρες διαπραγματεύσεων - Οι ΗΠΑ πρέπει να εγκαταλείψουν τις «παράλογες απαιτήσεις» τους, λέει η Τεχεράνη

LIVE: Χωρίς συμφωνία οι συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν μετά από 21 ώρες διαπραγματεύσεων - Οι ΗΠΑ πρέπει να εγκαταλείψουν τις «παράλογες απαιτήσεις» τους, λέει η Τεχεράνη

Ολοκληρώθηκαν μετά από 21 ώρες οι συνομιλίες  για τον τερματισμό του πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στο Πακιστάν, με τους απεσταλμένους των δύο χωρών να συζητούν μέσα στην ίδια αίθουσα. Νωρίτερα ο Ντόναλντ Τραμπ σε δηλώσεις του είχε υποστηρίξει: «Το ίδιο μου κάνει», «δεν έχει καμιά διαφορά» είτε κλειστεί, είτε όχι συμφωνία με το Ιράν. Κερδίζουμε, όπως κι αν έχει -- τους νικήσαμε στρατιωτικά». Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE