ΘΡΗΝΟΣ: Νεκρός απο ανακοπή καρδιάς ο γιος του Καφού

ΘΡΗΝΟΣ: Νεκρός απο ανακοπή καρδιάς ο γιος του Καφού

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών ο γιος του Καφού. Ο Πάουλο Σέρτζιο υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ βρισκόταν στο Σάο Πάολο. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου απεβίωσε σε ηλικία 30 ετών.

Όπως μετέδωσαν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο Πάουλο Σέρτζιο αισθάνθηκε αδιαθεσία ύστερα από αγώνα ποδοσφαίρου με φίλους του στο Μπαρουερί του Σάο Πάολο.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Άινσταϊν» όπου απεβίωσε σε ηλικία 30 ετών. Όπως είναι λογικό, το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ, με τα ΜΜΕ να μην προχωρούν σε περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν.

Όπως είναι λογικό η οικογένεια του 49χρονου θρύλου του ποδοσφαιρου, βυθίστηκε στο πένθος, θρηνόντας το χαμό του 30χρονου που έφυγε τόσο ξαφνικά, προδωμένος από την καρδιά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE