ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όουεν: «Η αφοσίωση στο ποδόσφαιρο είναι σκέτη μαλ@@@@@» – Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ η αυτοβιογραφία του

Όουεν: «Η αφοσίωση στο ποδόσφαιρο είναι σκέτη μαλ@@@@@» – Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ η αυτοβιογραφία του

Η αυτοβιογραφία του Μάικλ Όουεν (εξασφάλισε κομμάτια της η εφημερίδα «Mirror» και τα προδημοσιεύει καθημερινά) αποδεικνύεται εκρηκτική. Τις προηγούμενες ημέρες ήταν ο Άλαν Σίρερ αλλά και οι Φάμπιο Καπέλο και Ντέιβιντ Μπέκαμ που βρέθηκαν στο στόχαστρό του, ενώ την Πέμπτη (5/9) είδαν το φως της δημοσιότητας αρκετές αποκαλύψεις από την πλευρά του Άγγλου παλαίμαχου στράικερ.

Η πιο σημαντική αφορά την πρόθεση της Λίβερπουλ να διώξει τον Στίβεν Τζέραρντ δύο χρόνια πριν λάβει χώρα η αποχώρησή του από το «Άνφιλντ», με το άλλοτε παιδί-θαύμα του αγγλικού ποδοσφαίρου να κάνει επίσης γνωστό πως παραλίγο να πήγαινε στην Έβερτον αντί για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να αμφισβητεί το δόγμα περί παικτών που είναι αφοσιωμένοι σε κάποιες ομάδες.

Διαβάστε χαρακτηριστικά όσα δήλωσε ο Μάικλ Όουεν:

Για την έξοδο του Στίβεν Τζέραρντ από την  Λίβερπουλ: «Πολύ αμφιβάλω πως ήθελε πραγματικά να φύγει και να πάει να παίξει στις ΗΠΑ το 2015. Είχα ακούσει πως ο σύλλογος ήθελε να τον διώξει δύο χρόνια νωρίτερα. Είμαι σίγουρος πως θα προτιμούσε να τελειώσει την καριέρα του στην Λίβερπουλ, παίζοντας πολύ λιγότερα παιχνίδια μέχρι που θα έφτανε στο σημείο να ενσωματωθεί στο προπονητικό τιμ. Επειδή όμως ήταν ένας παίκτης-σύμβολο που είχε αποκτήσει δύναμη, εξαναγκάστηκε σε φυγή. Ο Στίβεν ήταν μεγαλύτερος από το σύλλογο».

Για τους παίκτες που είναι πιστοί σε μία ομάδα: «Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έχω ακούσε πάρα πολλές συζητήσεις μεταξύ φιλάθλων για το ποιος παίκτης είναι πιστός σε μία ομάδα και ποιος δεν είναι. Για μένα, αυτά είναι σκέτη μαλ@@@@@… Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι παίκτες δεν είναι τόσο πιστοί όπως νομίζει ο κόσμος ότι είναι.

 Όταν είναι στις ομάδες τους λένε πως είναι πιστοί, είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Εάν όμως ερχόταν ένας άλλος μεγαλύτερος σύλλογος και τους προσέφερε μία συμφωνία που θα μπορούσε να βελτιώσει τις ζωές των ίδιων και της οικογένειάς τους, τότε θα βλέπατε πόσο πιστοί είναι στην πραγματικότητα…

Η αλήθεια είναι πως οι Ράιαν Γκιγκς και Πολ Σκόουλς έμειναν στην ομάδα τους επειδή δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να βελτιώσουν την κατάστασή τους. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατακτούσε τα πάντα. Γιατί να έφευγαν; Δεν δοκιμάστηκε ποτέ η αφοσίωσή τους».

Για το πόσο υπέφερε που τον αποδοκίμαζαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ όταν έπαιξε για πρώτη φορά στο Άνφιλντ με τη φανέλα της Νιούκαστλ: «Κάθε φορά που ακουμπούσα τη μπάλα, αποδοκίμαζαν, και αυτό με πλήγωσε. Μετά από το παιχνίδι εξακολουθούσα να είμαι πληγωμένος, ακόμα περισσότερο μάλιστα όταν ανακάλυψα πως αυτή η συμπεριφορά είχε στενοχωρήσει και τους γονείς μου. Ήταν υποχρεωμενοι να κάθονται στο γήπεδο και να ακούν τους οπαδούς της Λίβερπουλ να αποδοκιμάζουν το γιο τους».

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top