Είχε τέσσερα δοκάρια (!), αλλά λυτρώθηκε!

Είχε τέσσερα δοκάρια (!), αλλά λυτρώθηκε!

Νικήτρια απέναντι στην… γκαντεμιά της και δευτερευόντως απέναντι στην Εσθονία βγήκε η Λευκορωσία.

Συντριπτικά ανώτερη της αντιπάλου της, η ομάδα του Μίκαελ Μαρκέλ από καθαρή ατυχία δεν κατάφερε να καθαρίσει το διπλό (1-2) νωρίτερα απ’ τις καθυστερήσεις.

Κι αυτό διότι σημάδεψε συνολικά τέσσερις φορές (!) τα δοκάρια: Μια με πλασέ του Στασέβιτς πριν προηγηθεί με δυνατή κεφαλιά του Ναούμοφ (48’).

Δυο σε διάστημα… 15 δευτερολέπτων (με σέντρα του Στασέβιτς που κόντραρε και κεφαλιά του Μπακάρ) αφότου οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να ισοφαρίσουν με προβολή του Σόργκα από θέση οφσάιντ (54’).

Και άλλη μια σε πλάγια λόμπα του Μπακάρ, πριν έρθει τελικά ο Σκάβις στις καθυστερήσεις να λυτρώσει τους φιλοξενούμενους με προβολή που υπέγραψε τη νίκη.

Τα σημερινά παιχνίδια του 3ου ομίλου

Εσθονία-Λευκορωσία 1-2
(54’ Σόργκα – 48’ Ναούμοφ, 90’+2’ Σκάβις)

Γερμανία-Ολλανδία (21:45)

Η βαθμολογία

Β. Ιρλανδία 12 (7-2) – 4 αγ.
Γερμανία 9 (13-2) – 3 αγ.
Λευκορωσία 6 (4-10) – 6 αγ.
Ολλανδία 3 (6-3) – 2 αγ.
Εσθονία 0 (2-15) – 4 αγ.

Η επόμενη αγωνιστική (9/9)

Β. Ιρλανδία-Γερμανία
Εσθονία-Ολλανδία

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE