ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μερκής: «Δεν μας βοηθά…»

Μερκής: «Δεν μας βοηθά…»

Ο Γιώργος Μερκής έκανε δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς απέναντι στο Καζακστάν στην κάμερα του ΡΙΚ…

Αναλυτικά: 

«Ξεκινήσαμε στα πρώτα λεπτά λίγο μουδιασμένα και δεχθήκαμε το τέρμα. Η αντίδραση μας ήταν σωστή. Καταφέραμε να ανεβούμε και να πιέσουμε και στο τέλος να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε και πάλι. Το Καζακστάν είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά όχι πολλές. Κάποιες φορές η τύχη ή το καθαρό μυαλό δεν μας βοηθά και φεύγουμε πικραμένοι με την ισοπαλία. Πλέον πάμε στο Σαν Μαρίνο για να κερδίσουμε. Δεν μπορώ να πω πως ήταν κλειδί. Αντιδράσαμε και ισοφαρίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Νομίζω πως αν ήμασταν τυχεροί στη φάση του Φώτη, και δεν θα πω για το δοκάρι, αλλά στη φάση στο τέλος μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δυστυχώς έχουν λιγοστέψει οι πιθανότητες για πρόκριση. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να τιμούμε την Κύπρο μας, τη σημαία μας, το εθνόσημο μας. Υπάρχει μια νέα γενιά που έρχεται και χτίζεται κάτι καλό. Ο κόσμος πρέπει να δείξει συμπαράσταση στην Εθνική γιατί το αξίζει»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top