ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εφραίμ: «Κάτι πάει λάθος…»

Εφραίμ: «Κάτι πάει λάθος…»

Ο Γιώργος Εφραίμ έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα για την 5η αγωνιστική του 10ου ομίλου για τα προκριματικά του Γιούρο 2020, με την Εθνική Καζακστάν, στην κάμερα του ΡΙΚ…

Τι ανέφερε: 

«Νομίζω ότι για ακόμη ένα παιχνίδι μίλαμε στις εντυπώσεις. Ως πιο παλίος πιστεύω ότι λέμε τα ίδια και τα ίδια για πολλά χρόνια αλλά κάτι πάει λάθος χωρίς να μπορέσω να το εξηγήσω. Πάντα στα τελευταία ή στα πρώτα λεπτά ενός ημιχρόνου γίνονται αβίαστα λάθη τα οποία ίσως οφείλονται στην νοοτροπία. Σίγουρα θέλαμε και τους έξι βαθμούς στους δύο αγώνες αλλά δεν μπορούμε παρά να επικεντρωθούμε στο Σαν Μαρίνο το οποίο αναμένουμε ότι θα κλειστεί με δέκα παίχτες στο δικό του μισό. Μίλησα με τον προπονητή του και δήλωσα έτοιμος να αγωνιστώ και μακάρι να είχα καλύτερο ρυθμό ωστόσο ότι μπορούσα, έδωσα.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top